Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Περιφέρεια Αττικής και ΑΠΕ-ΜΠΕ δημιουργούν νέες ενημερωτικές υπηρεσίες

Την εξαγγελία νέων ειδησεογραφικών υπηρεσιών με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής, σε συνεργασία με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανακοίνωσε η
Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, κατά τον χαιρετισμό της στα εγκαίνια της νέας, ενημερωτικής υπηρεσίας του ΑΠΕ σε συνεργασία με τη ΣΤΑΣΥ, με τίτλο «Εικόνες της Ημέρας», στους σταθμούς του Μετρό.

«Σύντομα θα τα ξαναπούμε με την Περιφέρεια Αττικής σε νέα θέση, να συμβάλλει δηλαδή ενεργά στη δημιουργία νέων ενημερωτικών υπηρεσιών», τόνισε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρ. Δούρου.


Η κα Δούρου εξήρε το θετικό ρόλο του ΑΠΕ-ΜΠΕ στην ιεράρχηση της ειδησεογραφίας, ενώ έκανε ειδική αναφορά και στην αποτελεσματική συνεργασία της Περιφέρειας με το ΥΠΟΜΕΔΙ, στη διάρκεια της κακοκαιρίας, όταν έμειναν ανοικτοί οι σταθμοί του Μετρό.

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αποτελεσματικότητα και τις νέες δυνατότητες που δημιουργούν οι συνέργειες μεταξύ φορέων του Δημοσίου, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρ. Δούρου παρατήρησε χαρακτηριστικά:

«Σήμερα η πρωτοβουλία αυτή του ΑΠΕ στο Μετρό της Αθήνας αποτυπώνει την επιτυχημένη συνεργασία τριών φορέων του Δημοσίου, του ΑΠΕ, του ΥΠΟΜΕΔΙ και του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και μας δείχνει παράλληλα το δρόμο και για το μέλλον. Για μελλοντικές συνέργειες που θα περιλαμβάνουν και τη συμβολή της Περιφέρειας Αττικής, όπως γίνεται ήδη σε πολλές ευρωπαϊκές περιφέρειες που έχουν τέτοιου είδους αρμοδιότητες».

«Η Περιφέρεια Αττικής έχει τη βούληση και τη δυνατότητα να πάρει μέρος σε τέτοιου είδους συνεργασίες, που ανταποκρίνονται στα νέα δεδομένα του τοπίου της ενημέρωσης», τόνισε η κ. Δούρου, σημειώνοντας ότι «σύντομα θα τα ξαναπούμε με την Περιφέρεια Αττικής σε νέα θέση, να συμβάλει δηλαδή ενεργά στη δημιουργία νέων ενημερωτικών υπηρεσιών».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου