Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Η «πτήση» του Πανιωνίου συνεχίζεται, ο Ζαμάνης καταγγέλει...

Ακόμα έναν βαθμό πρόσθεσε στη συγκομιδή του ο Πανιώνιος και παρέμεινε αήττητος στην Τρίπολη συνεχίζοντας την εκπληκτική του πορεία.

Οι «κυανέρυθροι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον τοπικό Αστέρα και βρίσκονται -προσωρινά- μόνοι στη δεύτερη θέση της Super League μετά από 18 αγώνες!

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν με πέναλτι του Μάσα στο 43', ενώ ο Ταπόκο ισοφάρισε στο 47', δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγώνα.


Δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος αναμετρήθηκαν στο «Θ.Κολοκοτρώνης» και προσέφεραν καλό θέαμα, αρκετά ανώτερο από τον μέσο όρο της κατηγορίας. Στο 15' με εκπληκτικό σουτ ο Μανιάς «τράνταξε» το δοκάρι του Γιαννιώτη σε μια φάση που οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το 1-0. Το πέτυχαν σε σημείο κομβικό, λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου όταν από μια σέντρα από δεξιά, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Βαλεντίνου Βλάχου και ο διαιτητής Κατσικογιάννης καταλόγισε πέναλτι. Υποδειγματική εκτέλεση από τον Μάσα, και... 1-0 στο 43'.


Από κόρνερ που κέρδισε ο Πανιώνιος, η μπάλα βρέθηκε στην περιοχή δεν απομακρύνθηκε από κανέναν και ο Ταπόκο έγραψε το 1-1. Είχαν συμπληρωθεί μόλις 65 δευτερόλεπτα από το εναρκτήριο λάκτισμα του β' ημιχρόνου και από την είσοδο του σκόρερ στο ματς ο οποίος αντικατέστησε τον Οικονόμου.


Αμέσως μετά (49') πάλι από σύγχυση στην περιοχή του Αστέρα και κεφαλιά του Μπεν, η μπάλα βρήκε το δοκάρι κι έτσι δεν έγινε η μεγάλη ανατροπή. Απόλυτα ευχαριστημένοι φεύγουν οι «κυανέρυθροι» από την Τρίπολη, αφού λίγο έλειψε ο Γιαννούλης να δώσει τη νίκη στους γηπεδούχους στο 86' αλλά η προσπάθειά του βρήκε στο δοκάρι και έφυγε άουτ.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης
Κάρτες: Τσουκαλάς, Φαρίνια, Μάσα - Μασούντ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Μπέρτος, Χαμντανί, Σελίν, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Τσουκαλάς, Στανισάβλιεβιτς (61' Καλτσάς), Μάσα, Φαρίνια (74' Ιωαννίδης), Μανιάς

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου (46' Ταπόκο), Ρισβάνης, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν, Μασούντ, Φούντας (87' Καθάριος), Μασούρας (69' Μαχμούτοβιτς)

Ν.Ζαμάνης: «Ο διαιτητής είπε στον Κόρμπο ότι θα βγουν Ευρώπη τα Γιάννενα»

Σε απίστευτες καταγγελίες προέβη ο Νίκος Ζαμάνης. Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου, μιλώντας στη NOVA, τόνισε πως ο διαιτητής της αναμέτρησης των «κυανέρυθρων» με τον Αστέρα Τρίπολης, Αλέξανδρος Κατσιγιάννης είπε στον Κόρμπο «μη χτυπιέστε τα Γιάννενα θα βγουν Ευρώπη και όχι εσείς».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Ζαμάνης:
«Εγώ σήμερα έχω να πω τα εξής. Δεν μιλάω για το πέναλτι που δεν δόθηκε, δε μιλάω για τις άλλες φάσεις υπέρ του Πανιώνιου, υπέρ της ομάδας μου, μιλάω για έναν συγκεκριμένο διαιτητή, ο οποίος προκάλεσε τους παίκτες μου και τους είπε, σήμερα παιζόταν καταρχάς το παιχνίδι Αστέρας-Πανιώνιος και του είπε εν ψυχρώ του Κόρμπου ότι "μη χτυπιέστε τα Γιάννενα θα βγουν Ευρώπη και όχι εσείς".
Σε ποιο παιχνίδι Αστέρας-Πανιώνιος λέει ο διαιτητής στους παίκτες μου ότι τα Γιάννενα θα βγουν Ευρώπη και όχι εσείς, είναι ντροπή. Εμείς θα κυνηγήσουμε τον συγκεκριμένο διαιτητή όσον αφορά νομικά και στην ΕΠΟ, δεν θέλουμε ποτέ να μας ξανασφυρίξει και να υποστεί τις κυρώσεις που πρέπει να υποστεί, σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου