Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Αναπάντητα τα ερωτήματα για το "πήγαινε-έλα" των οργάνων των παιδικών χαρών στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης

Αναπάντητα αφήνει η δημοτική αρχή Ελληνικού-Αργυρούπολης τα ερωτήματα που τίθενται από την αντιπολίτευση και από ενεργούς πολίτες
της πόλης σχετικά με την τύχη των οργάνων των παιδικών χαρών και άλλων δημόσιων χώρων.
 
 
Στη συνέχεια διαπιστώθηκε και καταγγέλθηκε κατ' επανάληψη από ενεργούς πολίτες η αφαίρεση οργάνων από παιδικές χαρές που προορίζονταν για ανακατασκευή, αλλά ποτέ δεν δόθηκε καμιά εξήγηση για το "πώς και πού μεταφέρθηκαν".
 
Εντελώς "τυχαία" τα ίδια (από όσο μπορούμε να διαπιστώσουμε) όργανα βρίσκονταν ανακατασκευασμένα στις ανακατασκευασμένες παιδικές χαρές που υιοθετούν διάφοροι χορηγοί, χωρίς αυτό να αναφέρεται στις συμβάσεις χορηγίας που ψηφίζονται από το Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Αν αυτά ισχύουν, τότε προκύπτει μέγα θέμα που δεν θα έχει να κάνει μόνο με την παραπλάνηση των πολιτών και των δημοτικών συμβούλων, αλλά και με καραμπινάτη φοροαποφυγή των χορηγών με χρήση περιουσιακών στοιχείων που έχουν πληρώσει οι πολίτες του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Και το κυριότερο, θα έχει να κάνει με συμμετοχή τής διοίκησης Κωνσταντάτου σε αυτή την απάτη.

Γι' αυτό
δεν δικαιούται η δημοτική αρχή να παριστάνει ότι δεν βλέπει ή δεν ακούει.

Δείτε κατατοπιστικό διάλογο στο facebook:
Xristina Eyaggelos Stamboyltzh: Κάλλιο αργά, παρά ποτέ... Φτιάχνουν επιτέλους την παιδική χαρά στην Αφροδίτης & Καλλιπόλεως. Βάψανε και τα συρματοπλέγματα!!!
Αλλά αυτό το πολυπαιχνίδι κάτι μου θυμίζει...
Είναι ακριβώς το ίδιο (με κάτι πολύ μικρές αλλαγές) με αυτό που ήταν στην παιδική χαρά της Εθνάρχου Μακαρίου σχεδόν ολοκαίνουργιο και "χάθηκε"...

Λέτε ο χορηγός να παίρνει τα παιχνίδια, να τα επισκευάζει και να τα επιστρέφει ως ολοκαίνουργια;;;
Δεν νομίζω να γίνονται αυτά... Φαντασιώσεις της υπέργηρης είναι...
Για δείτε κι εσείς... Μοιάζουν;;;
Παιδική χαρά Εθνάρχου Μακαρίου - πριν
Παιδική χαρά Αφροδίτης & Καλλιπόλεως - μετά
ΥΓ: Ελπίζω η αντιπολίτευση να μας βοηθήσει λίγο... Αυτή ξέρει καλύτερα από εμάς!!!
Δημήτρης Βάσσιος Δ': Είμαι σίγουρος ότι στη σύμβαση περιλαμβάνεται η δυνατότητα να φεύγει ένα όργανο ιδιοκτησίας του Δήμου και να πηγαίνει στον ιδιώτη χορηγό προς επισκευή...
Πώς και πού θα μας το εξηγήσει η δημοτική αρχή...
Η αντιπολίτευση ψάχνει ακόμα τα όργανα που χάθηκαν από το Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού, αλλά δεν γνωρίζω αν έχει πάρει απάντηση.


Xristina Eyaggelos Stamboyltzh: Η αντιπολίτευση έχει υποχρέωση να ξαναρωτήσει, γιατί υποχρέωση της διοίκησης είναι να προστατεύει την περιουσία του Δήμου και κατ' επέκταση τα χρήματα των δημοτών.
 
Δημήτρης Βάσσιος Δ': Πριν 3 μήνες γράφαμε & ρωτούσαμε για την παιδική χαρά Αφροδίτης & Καλλιπόλεως (δείτε εδώ) κι απάντηση δεν πήραμε: "Ήδη τα περισσότερα όργανα -άλλα ασφαλή και άλλα όχι- έχουν απομακρυνθεί και η δημοτική αρχή οφείλει μια εξήγηση πώς και πού μεταφέρθηκαν, αλλά -επειδή εμάς μας έχει γραμμένους- οφείλει και η αντιπολίτευση να θέσει το ανάλογο ερώτημα και να προχωρήσει στη σχετική έρευνα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου