Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνει ο δήμαρχος Αλίμου ή είναι συμμέτοχος; @ Ελένη Μπελιά: «Κάθε μέρα και χειρότερα…»

Προφανώς κάποιος πρέπει να τραβήξει το αυτί αυτού του χαρτογιακά που ελέω δημάρχου Αλίμου έχει κληθεί να υπηρετήσει τον θεσμό του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αυτός ο τύπος κίνησε διαδικασίες (δείτε εδώ) ώστε να εκπέσει από την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου η Ελένη Μπελιά, επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Αλίμου "ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι", επειδή απουσίαζε από τις συνεδριάσεις του σώματος την περίοδο που υποβαλλόταν σε χημειοθεραπείες.

Και σαν να μην έφταναν αυτά, όταν η κα Μπελιά ζήτησε να της παραδοθούν αυθημερόν έγγραφα απαραίτητα για το επείγον της υπόθεσης, έλαβε την απάντηση ότι θα τα παραλάβει “δια της νομίμου οδού”.

Προφανώς ο νεαρός πολιτικός αστέρας εξ Αλίμου χρήζει συμβουλών, τις οποίες μόνο ο δήμαρχος, ελέω του οποίου είναι πρόεδρος του Δ.Σ. μπορεί να του τις παράσχει.

Θέλει όμως ο κ. Κονδύλης να βοηθήσει το στέλεχος της παράταξής του ή όλα αυτά γίνονται και με τη δική του ευλογία;

Οι παροικούντες στη Ιερουσαλήμ ισχυρίζονται ότι ο πρόεδρος του Δ.Σ. δεν βγάζει κιχ, αν δεν το γνωρίζει ο δήμαρχός του και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αντίλογος...

Πόσες μέρες χρειάζονται για να αποδειχθεί το αντίθετο;


Διαβάστε τη σημερινή δήλωση της Ελένης Μπελιά:


Προσήλθα σήμερα στο Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας για να ζητήσω αντίγραφα των πρόχειρων πρακτικών των συνεδριάσεων του Δεκεμβρίου 2015, τα οποία θα χρησιμοποιήσω στη διαδικασία που έχει κινηθεί εις βάρος μου μετά από
πρωτοβουλία του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, Μ. Γαρυφαλάκη, για τις δήθεν αδικαιολόγητες απουσίες μου κατά την περίοδο που υποβαλλόμουν σε χημειοθεραπείες.

Κατέθεσα τη σχετική αίτηση (Α.Πρ. 234/09-01-2017) και ζήτησα να απαντηθεί σήμερα η αίτησή μου, λόγω του επείγοντος. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον πρόεδρο έλαβα την απάντηση ότι θα παραλάβω όσα ζητούσα “δια της νομίμου οδού”.

Ο πρόεδρος ή αγνοεί ή δεν επιθυμεί να εφαρμόσει μία συνήθη πρακτική στη δημόσια διοίκηση ότι θα ήταν δυνατόν να μου δοθούν όσα ζητούσα, με απλή αναγραφή επάνω στην Αίτησή μου ότι “Παρελήφθησαν”, κάτι που έχει ξαναγίνει στον Δήμο μας.

Είναι προφανές ότι ο κ. Γαρυφαλάκης, λειτουργώντας παρελκυστικά παρά τον επείγοντα χαρακτήρα της υπόθεσης η οποία προκλήθηκε από δική του υπαιτιότητα, δεν έχει την παραμικρή διάθεση να με εξυπηρετήσει.

Κάθε μέρα και χειρότερα…


Ελένη Μπελιά
Άλιμος, 9/1/2017

anokatostokalamaki.wordpress.com

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου