Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Είναι τόσο αδίστακτοι που εμπορεύονται τον πόνο των ανέργων...


Άρχισε σήμερα η υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για 24.251 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά και μόνο στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ανέντιμο (για ένα πρόγραμμα που οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά) κάποιοι να πουλάνε εκδούλευση - ρουσφέτι - ελπίδα.

Γιατί θα πρέπει οι άνεργοι -και μάλιστα μετά την υποβολή της αίτησης- να το "γνωστοποιήσουν" στο Δήμο, αφού ο Δήμος δεν μπορεί να παρέμβει σε τίποτα;;;

Μάθαμε ότι άλλος Δήμος ενημερώνει επίσημα από την ιστοσελίδα του ότι "αναλαμβάνει την ηλεκτρονική υποβολή αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα", αλλά ως εκεί.

Το "μετά ελάτε στο Δήμο" -δηλαδή μετά την υποβολή της αίτησης- σημαίνει ότι εκεί στη διοίκηση του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης γνωρίζουν κάτι παραπάνω που δεν γνωρίζουμε εμείς και αγνοούν οι άνεργοι;;;

Δεν γνωρίζουμε αν ο καλών έχει κάποια θέση στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, ώστε να απευθύνεται στους ανέργους με τη φράση "μετά ελάτε στο Δήμο" σαν να τους καλεί στο σπίτι του για γλυκάκι του κουταλιού.

Μαθαίνουμε όμως ότι έχει επισκεφθεί (όπως ο ίδιος γράφει) πάνω από 12.000 σπίτια δημοτών (και μπράβο του για τη μνήμη και την αριθμητική του) για να γνωρίσει από κοντά τα προβλήματά τους.

Μαθαίνουμε επίσης ότι ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Κωνσταντάτου και "επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του επικεφαλής".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου