Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Α1 ΕΠΣΑ, 19η αγωνιστική: Υποχώρησε ο 2ος Χαραυγιακός - Νίκησαν ο Φωστήρας Ηλιούπολης και ο ΓΣ Αργυρούπολης

50-50 το κέρδος της 19ης αγωνιστικής για τις Ηλιουπολίτικες ομάδες του 1ου Ομίλου στην Α' Αθηνών, καθώς ο Χαραυγιακός παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία 2-2 στον Ήφαιστο Παριστερίου, ενώ
ο Φωστήρας νίκησε με 1-0 τον Κένταυρο Βριλησσίων.

Νίκη και για τον ΓΣ Αργυρούπολης με 2-0 επί του Μικρασιατικού, ενώ στη Γλυφάδα ο ΑΟ ηττήθηκε με 2-0 από το Ηράκλειο και στο Π. Φάληρο η Δάφνη παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Θρίαμβο Αθηνών.

Χαραυγιακός - Ήφαιστος Περιστερίου 2-2

Παρότι προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ οι «νερατζούρι» δεν κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη και μοιραία έμειναν στο 2-2 με τον Ήφαιστο Περιστερίου, αποχαιρετώντας ουσιαστικά και το πρωτάθλημα, αφού είδαν τη διαφορά να εκτοξεύεται και πάλι στους εφτά βαθμούς από την κορυφή.

Το σκορ άνοιξε στο 10' με πέναλτι ο Αναστασόπουλος, ενώ στο 50' ο Χίος έφερε το ματς στα ίσια. Από το αυτογκόλ του τελευταίου στο επόμενο λεπτό ο Χαραυγιακός πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ, αλλά ο Μπότης στο 57' διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Διαιτητές: Στάμος Β., Μητρόπουλος - Νικολάου Χ.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Κουντουριώτης, Παπαδημητρίου, Βαζούκης (85' Ριβελίνο), Μπιρμπιλής (46' Ζήσης), Τουγιουντζόγλου, Κωνσταντόπουλος, Φωστέρης, Γιαννόπουλος (60' Μπίτιλης), Αναστασόπουλος, Ράμμος.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Στουραΐτης, Μαργαρώνης (72' Μουρκάκης), Σφίχτης, Ζώγκος Β., Ντάτσι, Κυριακόπουλος, Μπότης, Ζαφειράτος, Νησαριώτης, Ζώγκος Α. (55' Ζαγκλής), Χίος (86' Τσιάνος).

Φωστήρας Ηλιούπολης - Κένταυρος Βριλησσίων 1-0


Μπορεί το παιχνίδι να ήταν μέτριο ποιοτικά, όμως, ο Φωστήρας Ηλιούπολης έφτασε στη νίκη δίκαια επικρατώντας με 1-0 του σκληροτράχηλου Κενταύρου.

Ζητάνε πέναλτι για χέρι οι φιλοξενούμενοι στο 90’.

Γκολ: 49' Βουλτσίδης (σουτ)

Διαιτητές: Χαλδαίος, Λιαμπότης-Μαχαίρας

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μωραΐτης-Τσαπικούνης (66' Απέργης), Ζάχος (46' Κυριακόπουλος), Ασωνίτης Β., Σάχου, Ασωνίτης Ν., Φάρος, Μπλέτσας (66' Βενέτη), Βουλτσίδης, Λεπτάκης, Σπυρόπουλος

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ:
Θεοδωρίδης, Κοντογιάννης Γαληνάκης, Τούντας, Κολιός, Κουλιούρης (46' Μανίκας), Μωραΐτης (55' Νικολαΐδης), Ένση, Δέτσης, Μπότση, Σκεντέρι (68' Ματσιμάνης)

ΑΟ Γλυφάδας - ΑΕ Ηράκλειο 0-2

Εκτός έδρας νίκη μετά από 83 ημέρες πανηγύρισε το Ηράκλειο, που παραμένει σταθερά στην πρώτη τετράδα του 1ου ομίλου στην Α' κατηγορία των Αθηνών. Η ομάδα του Γιώργου Τσαμόπουλου πέτυχε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης που έγινε στη Γλυφάδα με τον τοπικό ΑΟ Γλυφάδας και έφτασε στην επικράτηση με 2-0, μετουσιώνοντας έτσι την ανωτερότητά του. Στο 55' ο Καριατλής άνοιξε τον... δρόμο προς τη νίκη με σουτ, για να «κλειδώσει» το τρίποντο στο 80' ο Φερεντίνος, επίσης με σουτ.

Διαιτητής ήταν ο Σχίζας, με βοηθούς τους Βασιλάκη και Λεοντακιανάκο.

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Νίκος Κωτσοβός): Θεοδωράκης, Καρανικόλας (77' Μανωλιάδης), Θεοδωρίδης (54' Ξύλος), Φινέτης, Αδαμίδης, Κατσαδούρος, Μήτρος, Δ. Κωτσοβός (90' Τοτολίδης), Λυμπερόπουλος, Α. Κωτσοβός, Καζαντζής

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Μακρής, Γιαννίκος, Φερεντίνος, Αναγνωστόπουλος, Ψαρρής, Δήμας, Καριατλής, Παπάζογλου (81' Φίλος), Σαντριάς (71' Λαγός), Καφετζής, Μέτσο (46' Καραχάλιος).


Τα αποτελέσματα


Η βαθμολογία

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου