Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Α2 ΕΠΣΑ, 19η αγωνιστική: Ήττες για Σούρμενα, Ηλιούπολη, Διάνα Ηλιούπολης & Άγιαξ - Νίκη των Τραχώνων

Απομακρύνθηκαν στους 9 βαθμούς από την κορυφή τα Σούρμενα μετά την ήττα με 2-0 στους Αγίους Αναργύρους, όπως και η Ηλιούπολη που επέστρεψε με ήτα 1-0 από το Περιστέρι.

Οι Τράχωνες νίκασαν 1-0 τη γειτονική Διάνα Ηλιούπολης, ενώ ο ουραγός Άγιαξ Ταύρου γνώρισε νέα ήττα (2-0) από τη 2η της βαθμολογίας Δόξα Βύρωνα.

Άγιοι Ανάργυροι - Σούρμενα 2-0

Σε ένα ακόμη ματς οι Άγιοι Ανάργυροι απέδειξαν ότι βρίσκονται σε ανοδική πορεία και έφτασαν ξανά στη νίκη, αυτή τη φορά επί των Σουρμένων με σκορ 2-0.
 
Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο, όμως στο δεύτερο οι «Άγιοι» κυριάρχησαν. Το μυαλό τους στον ημιτελικό της Τετάρτης φαίνεται πως είχαν οι «ροσονέρι».

Το σκορ για την «Ένωση» άνοιξε στο 67' με τον Κραψίτη, ο οποίος έκανε ωραία ατομική ενέργεια και νίκησε τον Καλαματιανό. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 84' ο Δανασής με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Οικονόμου, σε ανατροπή του από τον Κορκολή.

Διαιτητές: Σφακιανάκης, Τσαλίκης - Τσαγκάρης.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Αρχοντάκης, Κοκότης, Αρκούδας (61' Δανασής), Κρητικός, Νταϊφώτης, Αθανασόπουλος (46' Μηλιώνης), Πλεξίδας, Οικονόμου, Κραψίτης, Λάλα, Γρατσίας (70' Μπαστάνης).

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Καλαματιανός, Μετλίου, Πολυχρονιάδης, Κορκολής, Μπουγιούκος, Μανωλιάδης, Γιοματάρης (77' Θυμιανός), Πρέκας, Καζαντζής, Χατζηπαναγιώτης (81' Θεοδώρου), Δημογιάννης.

ΑΟ Περιστερίου - Ηλιούπολη 1-0

Άλμα για την σωτηρία του έκανε ο ΑΟ Περιστερίου που πήρε σημαντικό τρίποντο απέναντι στην Ηλιούπολη με σκορ 1-0 (54' Χέλμης).

Έτσι οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την ισοπαλία ανάμεσα στον Χολαργό και τον Αθηναϊκό. Οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» την ισοφάριση στο 77' αλλά ο Λιώνης πραγματοποίησε μεγάλη απόκρουση σε σουτ του Σκούρα, ενώ στο 85' ο Λιαγκόζης έχασε τεράστια ευκαιρία για το 2-0.

Διαιτητές: Μπακογιάννης, Νικολαδός - Γιαννόπουλος.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Λιώνης, Τσαλκιντζόπουλος, Μούζας, Μουτζούρης (46' Κωνσταντόπουλος), Γουβαλάρης, Χέλμης, Οκσίσογλου, Πλέστης, Κρεμμύδας (88' Ακριτίδης), Λιαγκόζης, Ιατρούδης (46' Παπαευθυμίου).

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Καπακτσόγλου, Μπούρσαλης, Μυτιληνός (80' Ορφανός), Τερλελής, Κυρίτσης, Σκούρας, Ζουμπουνέλης, Γάγγος, Χαλιώτης, Κόκκορης (80' Λαμπρόπουλος), Παπαδάκης (55' Γκολφινόπουλος).

Τράχωνες Αλίμου - Διάνα Ηλιούπολης 1-0

Πολύ σημαντικό ήταν το ματς, τόσο για τους Τράχωνες, όσο φυσικά και για τη Διάνα.

Για τους γηπεδούχους, ώστε να πάρουν διαφορά ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις, ενώ για τους φιλοξενούμενους για να πλησιάσουν, τουλάχιστον, τη ζώνη των μπαράζ. Τελικά, νικητές αναδείχτηκαν οι γηπεδούχοι με το ισχνό, πλην όμως, υπερπολύτιμο 1-0. Έτσι, πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στον ημιτελικό κυπέλλου της Τετάρτης, κόντρα στα Σούρμενα.

Γκολ: 25' Νικολάου

Αποβολή: 60' Φλοριάν δ.κ.

Διαιτητές: Φωτόπουλος Ν., Τζελέπης - Γούναρης.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Δράμπαλης, Πιπέρας, Προμπονάς, Στεργιάκος, Τσολάκος, Χάκραμα (55' Ιατρού), Χρήστου (82' Κακούτης), Δημογιάννης, Νικολάου (65' Κολινιάτης), Βούζας, Φατσέας.

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Κόρρας, Γιαννακόπουλος, Φλοριάν, Τζιβελέκης (82' Σκοπέτος), Νίκολι, Σούλας, Μπαλαφούτης Χ., Αναστασίου, Καλλέργης, Ρούσεφ, Παριανός (65' Παπαδημητρίου).

Δόξα Βύρωνα - Άγιαξ Ταύρου 2-0

Σε απόσταση βολής από τον Πανερυθραϊκό παρέμεινε η Δόξα Βύρωνος, που επικράτησε 2-0 του Άγιαξ Ταύρου.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και «καθάρισαν» το ματς από νωρίς, με τον Γεωργουδάκη να ανοίγει το σκορ στο 4' και τον Ντίαζ με πέναλτι στο 33' να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Δοκάρι είχε στο 30' ο Κασσιανός, ενώ οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γεωργουδάκη στο 72' και του Μιχαηλίδη στο 91'.

Διαιτητές: Ευθυμίου, Κουντουρέλλης-Κολλιάκος.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ: Μπακόλας, Μαραγκουδάκης Κ., Χαλβαντζής, Βακερλής Π., Γκουντελίτσας, Ντιάμ Μάρκετζ, Κασσιανός (75' Πλούμης), Ρόππας (15' λ. τρ. Μαραγκουδάκης Χ.), Γκούγκας (65' Κατσούδας), Γεωργουδάκης, Παρασκευόπουλος.

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Κορδάς, Βενάκης, Μιχαηλίδης, Στασινόπουλος, Ανδρέου, Θεοφάνους, Ερμάλ, Σερδενές, Κούρτι, Βασλαματζής (86' Παλιμάνης), Βασιλειάδης (57' Τσακάλης).


Τα αποτελέσματα


Η βαθμολογία


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου