Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Α2 ΕΠΣΑ, 20ή αγωνιστική: Νέες ήττες εντός έδρας για Σούρμενα και Ηλιούπολη. Τριπλό 3-0 για τις άλλες ομάδες του Νότου

Νέα ήττα γνώρισαν τα Σούρμενα με 2-1 από τον Άρη Πετρούπολης και πέρασαν στη 4η θέση της βαθμολογίας, όπως και η Ηλιούπολη που ηττήθηκε με 1-0 από τον Χολαργό.

Οι Τράχωνες ηττήθηκαν
με 3-0 από το Αιγάλεω που πέρασε στην 3η θέση, με το ίδιο σκορ ηττήθηκε ο ουραγός Άγιαξ Ταύρου από τον πρωτοπόρο Πανερυθραϊκό, ενώ η Διάνα Ηλιούπολης νίκησε 3-0 τον ΑΟ Περιστερίου.

Σούρμενα - 'Αρης Πετρούπολης 1-2

Σε ένα από τα καλύτερά του φετινά παιχνίδια ο Άρης Πετρούπολης ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ και νίκησε εκτός έδρας τα Σούρμενα με 2-1.


Στο 1ο κιόλας λεπτό σουτ του Κυριαζή βρήκε το δοκάρι του Καλαματιανού. Στο 23' με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή ο Καζαντζής έκανε το 1-0.

Στο 2ο ημίχρονο ο Άρης από το 46' έδειξε τα... δόντια του όταν από μεταβίβαση ακριβείας του Γεωργακόπουλου ο Κυριαζής από 2 μέτρα έφερε το ματς στα ίσια, ενώ στο 59' ο Κυριαζής τροφοδότησε τον Τσάτσα που έκανε το τελικό 1-2.

Διαιτητές: Φωτόπουλος, Σταύρογλου - Αραβίδης

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Καλαματιανός, Θυμιανός, Ζιώγας, Κορκολής (52' Μετλίου), Μπουγιούκος, Πρέκας, Θεοδώρου, Μανωλιάδης, Καζαντζής, Χατζηπαναγιωτης (75' Ακριτίδης) , Γιοματάρης (61' Δημοτιάνης ).

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Τσεφάϊ, Μπουφίδης (77' Λάλα), Λάπα, Βασιλάκος, Παούρης, Νίκολη, Γεωργίου Παναγ. (46' Γεωργακόπουλος ), Κυριαζής (89' Μουρτζάκης ), Ζούκας, Γεωργίου Δημ., Τσάτσα.

Ηλιούπολη - Χολαργός 0-1


Πολύ σπουδαία νίκη του Χολαργού μέσα στην Ηλιούπολη που επικράτησε της ομώνυμης ομάδας με 1-0 και πήρε βαθιά ανάσα στην μάχη της παραμονής.

Αντίθετα οι γηπεδούχοι δεν θα πρέπει να αισθάνονται τόσο άνετα στο πρωτάθλημα αν δεν ξυπνήσουν γρήγορα. Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε στο 65' ο Ξηντάρας.

Διαιτητές: Αντωνίου, Λυμπερόπουλος - Γούναρης.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Καπακτσόγλου, Μπούρσαλης, Μυτιληνός (80' Γκολφινόπουλος), Τερλελής, Ρωμανός, Σκούρας, Ζουμπουνέλης, Γάγγος, Χαλιώτης, Κόκορης (46' Κουλουρίδης), Παπαδάκης.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Σκαλέος, Καζάκος Α., Κατσαρός, Καταιβάτης (88' Τσιριγώτης), Σπυρόπουλος, Ζώης, Καρράς (46' Ντζαβίδας), Τζέλης, Ξηντάρας, Πλεμμένος (59' Λυράς), Καζάκος Π.

ΑΟ Αιγάλεω - Τράχωνες 3-0

«Ξύπνησε» το Αιγάλεω που επέστρεψε στις νίκες στο ντεμπούτο του Κωνσταντινίδη στον πάγκο επικρατώντας με 3-0 των απογοητευμένων Τραχώνων (λόγω του τρόπου που αποκλείστηκαν από τα ημιτελικά του Κυπέλλου) και ανέβηκαν για πρώτη φορά φέτος στην 3η θέση.

Τζανέτος στο 24', Ρούσσος στο 52' και Βέρμπης στο 77' τα τρία γκολ για το "Σίτι". Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 71' με τον Δημογιάννη, ενώ στο 90' αποβλήθηκε ο Τσολάκος.

Διαιτητές: Στάμος, Νικολάου Χ. - Μπάγιας.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Βαμβακάς, Παπουτσής, Μπρεστοβίσκι (80' Κωτσερίδης), Αρβανίτης, Τζανέτος (72' Τζαφεράκος), Παπαθανασίου, Κοντιζάς, Σταύρου, Ρούσσος, Σπανός, Τουλουβασίλης (55' Βέρμπης).

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Δράμπαλης, Πιπεράς, Προμπονάς, Τσολάκος, Κολινιάτης, Ιατρού (64' Φατσέας), Χρήστου, Δημογιάννης (79' Κακούτης), Νικολάου, Βάσος, Βούζας (57' Χάκραμα).

Διάνα Ηλιούπολης - ΑΟ Περιστερίου 3-0


Μεγάλη νίκη σημείωσε η Διάνα Ηλιούπολης κόντρα στον ΑΟ Περιστερίου με το ευρύ 3-0!

Οι ποδοσφαιριστές του Άκη Μιχαηλίδη έδειξαν ψυχή και ουσία και κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Τα πρώτα λεπτά ήταν δύσκολα και για τις δύο ομάδες καθώς ο αέρας ήταν αρκετός και δεν άφηνε τις δύο ομάδες να δημιουργήσουν.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι με το σουτ του Λιαγκόζη να περνάει λίγο άουτ στο 14'.

Στο 23' ο Παριανός απάντησε για τη Διάνα με τον Φραγκίσκο να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 27' ο Λιαγκόζης βρέθηκε κοντά στο γκολ ωστόσο το πλασέ του πέρασε ξυστά άουτ.

Στο 34' ο Ιβάν Ρούσεφ εκτέλεσε φάουλ όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 38' ο Παριανός σούταρε όμως ο Φραγκίσκος ήταν σε ετοιμότητα. Ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με διπλή ευκαιρία του Κρεμμύδα. Αρχικά το πρώτο του σουτ το απέκρουσε ο Κόρρας και εν συνεχεία το δεύτερο σουτ του κόντραρε με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ.

Στην επόμενη φάση η Διάνα τιμώρησε τους φιλοξενούμενους. Ο Ρούσεφ από την άσπρη βούλα έκανε το 1-0 (νωρίτερα το πέναλτι κέρδισε ο Καλλέργης) στέλνοντας τον Φραγκίσκο από την δεξιά γωνία και την μπάλα από την αριστερή.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε η Διάνα είχε την κατοχή ωστόσο οι φάσεις λιγόστεψαν.

Την μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση έχασε ο Κρεμμύδας στο 65' όταν η έξυπνη λόμπα του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 72' οι γηπεδούχοι τιμώρησαν ξανά τον αντίπαλό τους με μια πανέξυπνη και γρήγορη αντεπίθεση όπου είχε τελικό αποδέκτη τον Καλλέργη για το 2-0.

Το τελικό 3-0 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας της Ηλιούπολης που δίνει μεγάλη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Αναμφίβολα, το ματς που έκανε η Διάνα ήταν από τα καλύτερα φετινά της και απέδειξε πως μπορεί να φτάσει στην παραμονή. Σταθεροί σε ένα ακόμη ματς οι μικροί Κόρρας και Τζιβελέκης.

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Καρατζίκας - Κουντουρέλης

ΔΙΑΝΑ: Κόρρας, Γιαννακόπουλος, Σάρρα, Τζιβελέκης (78' Φαρμάκης), Νίκολι, Σούλας, Καλλέργης, Αναστασίου, Μπαλαφούτης Α. (83' Παπαδημητρίου), Ρούσεφ, Παριανός (65' Μπαλαφούτης Χ.)

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Φραγκίσκος, Τσαλγιτσόπουλος, Μπούζας, Κωνσταντόπουλος, Γουβαλάρης, Παπαευθυμίου, Οκσισόγλου, Πλέστης, Κρεμμύδας, Λιαγκόζης (62’ Ιατρούδης), Χέλμης

Άγιαξ Ταύρου - Πανερυθραϊκός 0-3

Στο +6 από τη Δόξα Βύρωνος βρίσκεται πλέον η ομάδα του Αντώνη Τσιμπάκη που «καθάρισε» τον Άγιαξ Ταύρου (0-3).

Δεν άφησε την ευκαιρία που παρουσιάστηκε να πάει χαμένη ο Πανερυθραϊκός και έγινε... καπνός! Η ομάδα του Αντώνη Τσιμπάκη αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα της Δόξας Βύρωνος στο Καματερό το απόγευμα του Σαββάτου (11/2), αλλά και εκείνη των Σουρμένων από τον Άρη Πετρούπολης νωρίς το πρωί της Κυριακής (12/2), περνώντας με το εμφατικό 3-0 από το Παλαιό Φάληρο, όπου αντιμετώπισε τον ουραγό Άγιαξ Ταύρου. Με αυτό τον τρόπο, εκτόξευσε τη διαφορά της από τους κυανόλευκους στο +6 και από τους κοκκινόμαυρους στο +12! Πλέον, είναι σαφές ότι ο σύλλογος των βορείων προαστίων διατηρεί τον πρώτο λόγο στη μάχη του τίτλου και, κατ' επέκταση, στην προσπάθεια για συμμετοχή του στο μπαράζ με τον πρωταθλητή του 1ου ομίλου για την άνοδο στη Γ' Εθνική!

Το παιχνίδι που έγινε στο «Σ. Αγγελόπουλος» αποδείχθηκε τυπική διαδικασία για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι βρέθηκαν να προηγούνται με διαφορά δύο τερμάτων από το πρώτο ημίχρονο χάρη σε ισάριθμα γκολ του Μπρίλη στο 33' και στο 44'. Στο 81' ο Αντωνιάδης έγραψε το 0-3 και κάπου εκεί το βαθμολογικό ενδιαφέρον της αναμέτρησης εξαλείφθηκε.

Διαιτητής ήταν ο Χαλδαίος, με βοηθούς τους Γιαννόπουλο και Κασιμάτη.

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Φώτης Ζησάκης): Κορδάς, Στασινόπουλος, Ανδρέου, Θεοφάνους, Καντέλι, Σερδενές (71' Παλιαμάνης), Ερμάλ, Κούρτι, Παληγεώργος, Βασλαματζής (61' Οικονόμου), Σιώζος (46' Γεωργακόπουλος)

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Μπακοδήμος, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Γεωργακόπουλος, Καλένγκα (61' Μπενετάτος), Μπαμπαλούκας, Κουμπούλης, Αναγνώστης (82' Κατσάρας), Μπρίλης (71' Σινάνι), Αντωνιάδης, Τσεβάς.


Τα αποτελέσματα


Η βαθμολογία
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου