Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος παραδίδεται στο Ελληνικό Δημόσιο, την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στις 6.00μμ

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) παραδίδεται στο Ελληνικό Δημόσιο την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στις 6.00μμ.

Παρότι οι διαθέσιμες θέσεις στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος έχουν εξαντληθεί, η εκδήλωση είναι σχεδιασμένη ώστε όλοι οι επισκέπτες να μπορούν να την παρακολουθήσουνι σε ποικίλα σημεία του ΚΠΙΣΝ.

Για την παρουσία στους χώρους των αναμεταδόσεων αλλά και τους επιπλέον χώρους εντός του ΚΠΙΣΝ που θα φιλοξενήσουν καλλιτεχνικά δρώμενα, δεν απαιτείται προεγγραφή.


Όπως μεταξύ άλλων αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΚΠΙΣΝ:



"...Περίπατοι, μουσική, γέλια, συγκινήσεις, δημιουργικά προγράμματα, άθληση, αναγνώσεις, χιλιάδες επισκέπτες, ποδηλάτες, δρομείς, φίλοι, ζευγάρια και οικογένειες, παιδικές φωνές και χαμόγελα συναντιούνται κάθε μέρα στο δικό σας ΚΠΙΣΝ.

Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου ελάτε να γιορτάσουμε μαζί στην ανοιχτή εκδήλωση παράδοσης του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προς την ελληνική κοινωνία, προς όλους μας, μέσα από ένα καλλιτεχνικό πείραμα συνύπαρξης και ποικιλομορφίας.

Αναπάντεχες καλλιτεχνικές συναντήσεις συνθέτουν ένα πρόγραμμα-έκπληξη αποσπάσματα του οποίου θα αποκαλυφθούν σε ποικίλα σημεία του ΚΠΙΣΝ, προσκαλώντας τους επισκέπτες να γίνουν μέρος της γιορτής!

Χορός, μουσική, τραγούδι, αφηγήσεις, αστική κουλτούρα και happenings συναντιούνται σε έναν δημιουργικό διάλογο και αντανακλούν τις απεριόριστες δυνατότητες έκφρασης που μπορεί να αγκαλιάσει το ΚΠΙΣΝ.


Ολόκληρη η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά σε οθόνες στην Αγορά, στον Πύργο Βιβλίων, στον Φάρο και στο Ξέφωτο, και στο τέλος όλοι μαζί θα στρέψουμε το βλέμμα μας προς τον ουρανό για να απολαύσουμε ένα εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων!

Τη σκηνοθετική επιμέλεια του προγράμματος υπογράφει ο Θωμάς Μοσχόπουλος.

Σας περιμένουμε!

Είσοδος ελεύθερη
Έναρξη Εκδήλωσης: 18:00"


Διαβάστε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου