Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Εγκαίνια του νέου χώρου των "Εκδόσεων Εύμαρος" στον Ταύρο, την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 12.00 το μεσημέρι

"Εκδόσεις Εύμαρος" εγκαινιάζουν τον νέο χώρο τους στον Ταύρο, στην οδό Ελευθερίας 2, την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι.

Οι "Εκδόσεις Εύμαρος" μετράνε ήδη αρκετούς τίτλους βιβλίων και διευθύνονται από
τον Πέτρο Κακολύρη. O Εύμαρος είναι συνέχεια των εκδόσεων Αντίκτυπος, που ίδρυσε ο Πέτρος το 1995 και διηύθυνε μέχρι το 2007.

Για την ιστορία από τις εκδόσεις Αντίκτυπος ξεχώρισαν τα «Ελληνόφωνα χωριά της Κάτω Ιταλίας», τα βιβλία "Vivere pericolosamente, 26 ιστορίες από την Ιταλία" και "Chercher la France, 23 ιστορίες από τη Γαλλία", καθώς και από τη σειρά Ταξιδεύοντας, το έργο του Κώστα Ζυρίνη, "Το πέρασμα του Κόνδορα - Γουατεμάλα Περού". Εκδόθηκαν επίσης ποιητικές συλλογές και παραμύθια.

Θα υπάρχει ποτό, μουσική και για εκείνη την ημέρα ειδικές τιμές στα βιβλία μας.
Αν χρειαστεί: 210 97 08 811 / 6984 91 16 22



Πώς θα έρθετε:

Επειδή σε κάποιους/ες ο Ταύρος φαντάζει κάτι μακρινό, να πούμε πως είναι από τις κοντινές περιοχές από Αθήνα και Πειραιά (μόλις 3χλμ από Ομόνοια).


Τα νέα γραφεία βρίσκονται στο ύψος του Ιδρύματος Κακογιάννη, στην οδό Πειραιώς.

Με αρκετό περπάτημα βολεύει ο Ηλεκτρικός αλλά κυρίως το 815 Γουδή-Ταύρος που σταματάει έξω από τα γραφεία (προτελευταία στάση).

Επίσης το 049, Αθήνα Πειραιάς, στάση στο Ιδρυμα Κακογιάννη

Όσοι/ες θέλετε να έρθετε με αυτοκίνητο:

- Από Αθήνα, στην οδό Πειραιώς 202, στο ύψος του Ιδρύματος Κακογιάννη, στρίβετε δεξιά στον οδό Μακεδονίας, (υπάρχει μια Εθνική τράπεζα). Περνάτε τις γραμμές του τρένου και κάνετε αμέσως δεξιά και αμέσως αριστερά. Τρίτο στενό αριστερά βρίσκεται τη Λεωφόρο Ειρήνης. Στα 100 μέτρα περίπου, θα δείτε ένα παρκάκι, ένα φούρνο και ένα περίπτερο. Παρκάρετε και θα δείτε τα γραφεία μας στην οδό Ελευθερίας 2.

- Από τις δυτικές συνοικίες (και του Πειραιά), ερχόσαστε από Πέτρου Ράλλη και στο 21 στο LIDL, στρίβετε δεξιά στη Δωρίδος και στο τέλος του δρόμου δεξιά στη Λεωφόρο Ειρήνης. Όπως είπαμε παραπάνω βρίσκεται το παρκάκι και παρκάρετε.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Δεν υπάρχει πρόβλημα παρκαρίσματος στην περιοχή.


Το event στο facebook



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου