Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Το πιο σύντομο ανέκδοτο: Δημοτική Συγκοινωνία Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

του Γιώργου Λαουτάρη


Νέα αναβολή πήρε το έργο της Δημοτικής Συγκοινωνίας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης που πλέον έχει καταντήσει τοπικό ανέκδοτο.

Και δεν θα χρησιμοποιούσαμε αυτό τον υπερβολικό χαρακτηρισμό, αν δεν κινδυνεύε το ίδιο το 3vita.gr να κατηγορηθεί ως αναξιόπιστο, μιας και έχουμε δημοσιεύσει σχετικές ειδήσεις τον Νοέμβριο του 2015 και τον Νοέμβριο του 2016, μεταφέροντας τις εξαγγελίες του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου που διαρκώς διαψεύδονται.

Ο δήμαρχος αρχικά είχε πει ότι θα είχε τη σχετική μελέτη στα χέρια του τον Δεκέμβριο του 2015 και ότι τον Μάιο του 2016 τα δημοτικά λεωφορεία θα κυκλοφορούσαν ήδη στα 3Β.

Όταν ξαναμίλησε για το θέμα, αφού έχασε το πρώτο ραντεβού, μετέφερε την ημερομηνία παράδοσης του έργου στις αρχές του 2017 «Ιανουάριο ή Φεβρουάριο», όπως είχε πει συγκεκριμένα.

Τελικώς, φτάσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο της 23ης Ιανουαρίου 2017, όπου αποφασίστηκε να δοθεί «παράταση χρόνου εκτέλεσης της μελέτης με τίτλο “Μελέτη προσδιορισμού συστήματος Δημοτικής Αστικής Συγκοινωνίας”, για τέσσερις (4) μήνες, δηλαδή μέχρι τις 02.06.2017″.

Έτσι μάθαμε ότι η μελέτη που υποτίθεται ότι θα παραδινόταν τον Δεκέμβριο του 2015, στην πραγματικότητα ανατέθηκε στον μελετητή 8 μήνες μετά, τον Αύγουστο του 2016 και ακόμη συντάσσεται.

Περιττό ειπείν ότι χωρίς μελέτη, δεν υπάρχει έδαφος για εφαρμογή κανενός έργου.

Προφανώς ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος έχει ένα θέμα με τις ημερομηνίες…

3vita.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου