Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση υπέβαλε η παράταξη του Χρήστου Κορτζίδη

Στον εισαγγελέα στέλνει η Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-Αργυρούπολης τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας του Δήμου και των ιστοσελίδων ενωμένη πόλη, silvercity & vimaonline.

Μετά από αυτό αναμένεται οι υπεύθυνοι αυτών των ιστοσελίδων, αλλά και ο ίδιος ο κ. Κωνσταντάτος, να αντιμετωπίσουν τον ίδιο τον ανακριτή και τον εισαγγελέα προκειμένου να τεκμηριώσουν όσα ψευδή και συκοφαντικά διαδίδουν συστηματικά, ότι δηλαδή η παράταξη του Χρήστου Κορτζίδη είναι ηθικός αυτουργός ή υποθάλπτει πράξεις φθοράς της δημοτικής περιουσίας.


Η πρώτη αντίδραση από την παράταξη Κωνσταντάτου -ως συνήθως- δεν αφορούσε την ουσία, αλλά το γεγονός ότι οι μηνυθέντες με τη διαδικασία του αυτόφωρου, Κορτζίδης και Κοροβέσης δεν πήγαν να παραδοθούν, αφού... αυτό ζητούσε επιμόνως ο Κωνσταντάτος.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Δημοτικής Συνεργασίας:


Η παράταξή μας κατέθεσε μήνυση στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης και της εξύβρισης, κατά των υπευθύνων της ιστοσελίδας του Δήμου, της Ενωμένης Πόλης, του silvercity, του vimaonline και κατά παντός υπευθύνου.


Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά της η διοίκηση του Γιάννη Κωνσταντάτου επιδίδεται με συστηματικό τρόπο σε μια προσπάθεια απαξίωσης της Δημοτικής Συνεργασίας και ιδιαίτερα του επικεφαλής της, Χρήστου Κορτζίδη, μέσω της ιστοσελίδας του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης -που λειτουργεί ως παραταξιακή ιστοσελίδα της Ενωμένης Πόλης- των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ορισμένων ενημερωτικών ιστοσελίδων.


Η επίθεση αυτή πήρε νέες επικίνδυνες διαστάσεις όταν με αφορμή την τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού σε αυτοκίνητο του δήμου, η διοίκηση με αναρτήσεις και δημοσιεύσεις της, κατηγόρησε την παράταξή μας ότι είναι ηθικός αυτουργός αυτής της ενέργειας και γενικότερα υποθάλπτει και παροτρύνει πράξεις φθοράς της δημοτικής περιουσίας.

Σε αντίθεση με τον Γιάννη Κωνσταντάτο, τη μήνυσή μας την καταθέσαμε στον Εισαγγελέα και όχι στο αστυνομικό τμήμα και δεν ζητήσαμε την αυτόφωρη σύλληψή του, όπως έκανε αυτός.

Γιατί έχουμε υπομονή, αντοχή και πίστη στην αλήθεια και σε καμία περίπτωση δεν θα συνεργήσουμε στην εξαχρείωση των πολιτικών ηθών στο δήμο μας.


Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου