Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βλέπει και προβλέπει (γιατί άλλο να 'σαι αυγουλομάτης και άλλο να 'σαι ανοικτομάτης)

Εκλογές προβλέπει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε σύντομο χρονικό διάστημα όπως χαρακτηριστικά τόνισε σε ομιλία του στο συνέδριο του Economist.

Μάλιστα οι προβλέψεις δεν περιορίστηκαν στο απλό γεγονός ότι θα γίνουν εκλογές αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε στανταράκι ότι τις εκλογές θα τις κερδίσει η Ν.Δ. χωρίζοντας το σύνολο της ανθρωπότητας σε δύο εντελώς άνισα μέρη: Στους μαλάκες που δεν θα εκμεταλλευτούν την ευκαιρία για εύκολο κέρδος και στους αίλουρους που θα πλουτίσουν.


Επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι το Champions League φέτος θα το κερδίσει η Μπαρτσελόνα και ότι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχουν ξανασμίξει.

Σε ερώτηση παρευρισκόμενου πώς γνωρίζει όλες αυτές τις πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε ότι έχει το κληρονομικό χάρισμα. Το είχε πρωτοεμφανίσει ο πατέρας του κατά την περίοδο της γερμανικής κατοχής και πλέον το καλλιεργεί ο ίδιος αφού καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, εκτός ίσως από αυτή του ελεγκτή στα λεωφορεία, του μπάτσου και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι παρευρισκόμενοι δεν έχασαν την ευκαιρία να συμβουλευτούν τον αρχηγό της Ν.Δ. για διάφορα θέματα που τους απασχολούν, τόσο δημόσιου όσο και προσωπικού ενδιαφέροντος.

Όμως, λόγω του περιορισμένου χρόνου ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπόρεσε να καλύψει όλους τους παρευρισκόμενους, αλλά τους ενημέρωσε ότι είναι δυνατή η πρόβλεψη τόσο μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας όσο και μέσω Skype αφού η ενορατική του ικανότητα είναι τόσο ισχυρή που δεν επηρεάζεται από αποστάσεις. Άλλωστε ένας από τους στόχους του Κυριάκου Μητσοτάκη, όταν θα γίνει πρωθυπουργός, είναι η αποτελεσματική ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

Μην ξεχνάς, και αν το ξεχνάς στο θυμίζω εγώ, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια ως το σοβαρότερο και χαρισματικότερο πρόσωπο στην πολιτική μελλοντολογία με περισσότερες επιτυχείς προβλέψεις ακόμα και από τις δημοσκοπήσεις του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΙ. Όχι σαν τον Αντώνη Σαμαρά που ούτε σε μία από τις καταστροφές που προέβλεψε δεν έπεσε μέσα.

τα κουρέλια τραγουδάμε ακόμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου