Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Εγκαίνια της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας Παίδων στο «Αττικόν» από τον Παύλο Πολάκη

Τη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) Παίδων στο «Αττικό» νοσοκομείο εγκαινίασε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, τον οποίο περίμεναν εργαζόμενοι του νοσοκομείου που διαμαρτύρονταν για την κατάσταση του ιδρύματος. 

Η ΜΑΦ Παίδων της Γ' Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «Αττικόν» ξεκίνησε τη λειτουργία της στις 11 Ιανουαρίου και αποτελεί τη μοναδική μονάδα τέτοιου είδους σε ολόκληρη τη Δυτική Αττική.

Η λειτουργία της ΜΑΦ Παίδων θα συμβάλει στην άμεση αντιμετώπιση περιστατικών με επικίνδυνα και απειλητικά για τη ζωή των παιδιών νοσήματα και θα συνδράμει ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας.

Διαμαρτυρία του σωματείου εργαζομένων

Για «επίσκεψη-σόου του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στο νοσοκομείο των ράντζων και των εργολάβων, της τεράστιας έλλειψης προσωπικού, της υποχρηματοδότησης και της κατεστραμμένης υποδομής (από το μαγνητικό τομογράφο μέχρι τα κολονοσκόπια), των κλειστών χειρουργικών αιθουσών και κλινών ΜΕΘ, των χιλιάδων οφειλόμενων ρεπό», έκανε λόγο το προεδρείο του σωματείου των εργαζομένων.

«Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου δεν ξεχνούν τον εμπαιγμό και τις ψεύτικες υποσχέσεις, δεν δίνουν συγχωροχάρτι στην αντιλαϊκή πολιτική, που συνεχίζεται και με αυτήν την κυβέρνηση, δεν συμβιβάζονται με το μικρότερο κακό. Ζητούν μόνιμη, σταθερή δουλειά για όλους, να φύγουν οι εργολάβοι από τα νοσοκομεία, δημόσια και δωρεάν υγεία», πρόσθεσε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

2 σχόλια:

  1. MEGALE ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΥΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙΤΕ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ Ε; ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΣΑς ΣΤΑ ΤΕΠ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΝ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡα ειτεαπο διαλογη ειτε απο επειγον οσον αφορα για το προσωπικο πυ λες αμα γινοταν καλυτερο τριαζ στα τεπ δεν θα φωναζατε γιατι το ιδιο προσωπικο εισαστρε με οταν το νοσοκομειο δεν εβγαινε εφημεριες αλλα τοτε μουγκα λοιπον τωρα κροκοδειλισια δακρυα οσον αφορα για τον μαγνητικο τομογραφο που λεσ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΘ ΓΚΕΓΚΕ; ΑΣΤΑ τα σαπια λοιπον

    ΑπάντησηΔιαγραφή