Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Ο Δήμος Γλυφάδας μετατρέπεται σε κομματικό παραμάγαζο;


Για τη συνδιοργάνωση κομματικής εκδήλωσης καταγγέλλει τη δημοτική αρχή Γλυφάδας και προσωπικά τον δήμαρχο κ. Γ. Παπανικολάου η «Ανατροπή στη
Γλυφάδα - Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία».

Η δημοτική παράταξη της Αριστεράς θεωρεί "σεβαστό να επιθυμεί και να επιδιώκει ο κ. Δήμαρχος την επικοινωνία του με το κομματικό ακροατήριο του κόμματός του", όμως είναι "πολιτικά απαράδεκτο να βάζει τον Δήμο να οργανώνει κομματικές συνάξεις".

"Φαίνεται πως ο κ. Δήμαρχος ξέχασε τις ευρωπαϊκές του συνήθειες και τις προεκλογικές κορώνες περί ανεξάρτητης υποψηφιότητας" τονίζει η «Ανατροπή στη Γλυφάδα», για να καταλήξει: "Χαιρετίσματα λοιπόν στην αμετανόητη κομματοκρατία!".

Θυμίζουμε ότι το ιστολόγιό μας ανέδειξε την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου το θέμα χαρακτηρίζοντας
ως «στενά κομματική την "ημερίδα για την επιχειρηματικότητα και τον τουρισμό" που διοργανώνει η δημοτική αρχή της Γλυφάδας
».

Κάπου ακούσαμε ότι ο ίδιος ο κ. Παπανικολάου είπε πως "ήταν λάθος", αλλά το γεγονός ότι η ανάρτηση υπάρχει ακόμα στον ιστότοπο του Δήμου Γλυφάδας δεν αποδεικνύει την ειλικρίνεια των λόγων του.


Διαβάστε το Δελτίο Τύπου της δημοτικής κίνησης
«Ανατροπή στη Γλυφάδα»:

Η «Ανατροπή στη Γλυφάδα - Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία» καταγγέλλει στους Γλυφαδιώτες την ενέργεια του Δήμου Γλυφάδας και του κ. Δημάρχου να συνδιοργανώσει με κομματικές επιτροπές και φορείς της αξιωματικής αντιπολίτευσης της ΝΔ ημερίδα για την Επιχειρηματικότητα και τον Τουρισμό.

Είναι θεμιτό και αναγκαίο σε μια δημοκρατία να διακηρύσσεις και να γνωστοποιείς τις πολιτικές απόψεις του πολιτικού σου φορέα. Το να συνδιοργανώνεις όμως ως Δήμος Γλυφάδας -και επομένως φορέας όλων των πολιτών της- κομματική εκδήλωση έστω και του κόμματος που σε στηρίζει, είναι πολιτικό ατόπημα.

Φαίνεται πως ο κ. Δήμαρχος ξέχασε τις ευρωπαϊκές του συνήθειες και τις προεκλογικές κορώνες περί ανεξάρτητης υποψηφιότητας και συντάσσεται με την πάγια πολιτική της ΝΔ που θεωρεί τους Δήμους ως λάφυρα και όργανα προώθησης της κομματικής πολιτικής και προπαγάνδας τους.

Είναι απόλυτα σεβαστό να επιθυμεί και να επιδιώκει ο κ. Δήμαρχος την επικοινωνία του με το κομματικό ακροατήριο του κόμματός του της ΝΔ.

Είναι όμως πολιτικά απαράδεκτο να βάζει τον Δήμο να οργανώνει κομματικές συνάξεις.

Το Δελτίο Τύπου όπως είναι αναρτημένο στο site του Δήμου Γλυφάδας:

Ημερίδα για την επιχειρηματικότητα και τον τουρισμό

Ο Δήμος Γλυφάδας και το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, σε συνεργασία με τη Γραμματεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας, διοργανώνουν συζήτηση με θέμα «Επιχειρηματικότητα και Τουρισμός στην πόλη: Η περίπτωση της Γλυφάδας». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αυτή τη Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου, στις 6:30 μ.μ. στο Γκολφ Γλυφάδας (Οδός Κων/νου Καραμανλή, Γλυφάδα). Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως ακολούθως:

Περισσότερα »
Χαιρετίσματα λοιπόν στην αμετανόητη κομματοκρατία!

Γλυφάδα 18/2/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου