Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Οι νταβατζήδες φύλακες του ήθους!

του Θανάση Καρτερού

Φιλοσοφήστε το, ξεκινώντας από δύο ενδεικτικά παραδείγματα: 

Πρώτον, τι θα είχε γίνει, αν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε τσεπώσει 200 εκατομμύρια από τις τράπεζες και τις φέσωνε,
φορτώνοντας το χρέος στα θύματα της ανακεφαλαιοποίησης - δηλαδή σε όλους μας. Δεύτερον, τι θα είχε γίνει αν ο Τσίπρας είχε τσεπώσει 700 χιλιάρικα, πάλι από τράπεζα, και επί χρόνια και χρόνια όχι μόνο δεν πλήρωνε ούτε ευρώ, αλλά δεν τολμούσε να τον ενοχλήσει και κανείς.

Ποιος Θεός θα κρατούσε τα κεραμίδια μας ξεκάρφωτα; Σε ποια κόλαση θα μας έστελναν τα μεγάλα ΜΜΕ; Πόσα τρολ θα τραγουδούσαν για της φυλακής τα σίδερα, που είναι για τους λεβέντες; Σε ποια τρύπα θα τρέχαμε να κρυφτούμε, υπό τα πυρά των μιντιακών εισαγγελέων;

Όταν όμως το σύμπλεγμα Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ και ο Κυριάκος πιάνονται κυριολεκτικά στα πράσα -χρυσά πράσα είναι η αλήθεια- τότε οι ξεφτίλες, που σκίζουν τα καλτσόν τους για τον πλουραλισμό και την ενημέρωση, σφυρίζουν κλέφτικα. Κι όχι κλέφτικα της τουρκοκρατίας, αλλά κλέφτικα σκέτο.

Θάβουν τα άθαφτα, κοροϊδεύουν με πράσινα άλογα και κόκκινα παράλογα περί off shore της Αυγής και κατοικίας του Τσίπρα από πλειστηριασμό πολύτεκνου, καταφεύγουν σε κάθε ευτέλεια και κάθε μαλακία, για να μη φτάσει η αλήθεια στον κόσμο. Ακόμα χειρότερα, να φτάσει με το κεφάλι κάτω. Οι ψεύτες πάνε χέρι-χέρι με τους κλέφτες. Η ενημέρωση, ο πλουραλισμός, όλα τα ωραία, στην υπηρεσία των ιερών αγελάδων του Συστήματος.

Μου ήρθαν, όπως και σε σας φαντάζομαι, όλα αυτά, παρακολουθώντας πώς γνωστά μεγάλα ΜΜΕ και πασίγνωστοι δημοσιογράφοι, λαχανιασμένοι ακόμα από το «παρά λίγο» του Παππά, παρουσίασαν και σχολίασαν την τελευταία συζήτηση στη Βουλή.

Άμα δεν ήξερες, θα πίστευες ότι ο Τσίπρας, η Αριστερά, ο Φούφουτος, εγκαθίδρυσαν τη διαπλοκή. Και ο Κυριάκος, οι Βενιζέλος, οι βαρόνοι, όλος ο γκρίζος κόσμος των μπαταχτσήδων, της μπάμπουσκας, του αέρα, που έκαναν τις τράπεζες χωράφι τους, και τη χώρα τσιφλίκι τους, δίνει τη μάχη του καλού! Για να μην πέσουν η αγία ενημέρωση, η οσία πληροφόρηση, ο θείος πλουραλισμός, στα χέρια της Αριστεράς.

Οι νταβατζήδες ανέλαβαν την περιφρούρηση των ηθών από τον Τσίπρα!

Σχόλιο ουδέν. Κουράγιο, γιατί πολλά θα δούμε και θα ακούσουμε ακόμα. Ας κρατάμε πάντως καλού-κακού κι έναν αντιλυσσικό. Θα χρειαστεί όπως πάμε...

η Αυγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου