Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Η "Γιαγιά" του Ντίνου Σπυρόπουλου από το Θεατρικό Εργαστήρι Αγίου Δημητρίου, τα Σαββατοκύριακα του Μαρτίου

Το Θεατρικό Εργαστήρι του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος, υπό την καθοδήγηση και σκηνοθεσία της Γεωργίας Αθανασιάδου, επανακάμπτει με ένα καινούριο εγχείρημα,το θεατρικό έργο του Ντίνου Σπυρόπουλου "Η Γιαγιά".
 
Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίου Δημητρίου, Αγ. Δημητρίου 216 & Ειρήνης 17, τα Σαββατοκύριακα 4-5, 11-12, 18-19, 25-26 Μαρτίου στις 8.30μμ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη με προσκλήσεις που παραλαμβάνετε από το ισόγειο του δημαρχείου, ώρες 8:00 - 22:00.

Πρόκειται για μια σπαρταριστή αλληγορική κωμωδία που καθρεφτίζει με μοναδικό τρόπο τη σημερινή ελληνική πραγματικότητα. Ένα έργο βασισμένο στην Ελλάδα του σήμερα. Μια Ελλάδα που προσπαθούμε να κρατήσουμε με νύχια και με δόντια στη ζωή, χρησιμοποιώντας κάθε μέσο, θεμιτό ή αθέμιτο, όπως μόνο εμείς οι Έλληνες ως «πολυμήχανα πλάσματα» θα μπορούσαμε να σκεφτούμε και να πράξουμε. Ένα έργο γεμάτο ανατροπές που προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στο γέλιο και στο κλάμα, όπως άλλωστε είναι η ίδια μας η ζωή. Μια πολιτική κωμωδία, που όμως δεν θα προσπαθήσει να κατευθύνει το θεατή, αλλά θα τον αφήσει να βγάλει ελεύθερα τα δικά του συμπεράσματα.

Ποια είναι η γιαγιά;
Όλες οι απορίες θα λυθούν επί σκηνής σε διπλή διανομή από τους: Σπύρο Αναστασίνη και Γιώργο Γκιόκα στο ρόλο της γιαγιάς, Σπύρο Κορώνη και Κωστή Γεράκο στο ρόλο του ληστή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου