Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης πάει ραδιόφωνο, ενώ ο Κωνσταντάτος πάει εφετείο (ηχητικό & video)

Στο ραδιοφωνικό σταθμό "στο κόκκινο" και στην εκπομπή της Ντίνας Μπατζιά "κι όμως κινείται" φιλοξενήθηκε η πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Ελληνικού-Αργυρούπολης (ΚΙ.Λ.ΕΛΛ.ΑΡ.), Μαριάννα Χριστοδουλοπούλου.

Είπε για τους λόγους που δημιουργήθηκε η Κινηματογραφική Λέσχη, για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν και πώς τα ξεπέρασαν.


Η πρόεδρος της
ΚΙ.Λ.ΕΛΛ.ΑΡ. μίλησε για τις συζητήσεις με τους δημιουργούς μετά το τέλος της κάθε προβολής και τέλος για τις διώξεις που υφίσταται η Λέσχη από τη διοίκηση του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, αφήνοντας "κόκαλο" (όπως θα διαπιστώσετε) τη δημοσιογράφο.


Αν η εκπομπή γινόταν λίγες μέρες αργότερα, ενδεχομένως θα έλεγε και πώς αισθάνθηκε όταν παρέλαβε την κλήση για την έφεση που άσκησε ο κ. Κωνσταντάτος κατά της πρωτόδικης απόφασης με την οποία δικαιώθηκε το σωματείο.

Έτσι λοιπόν η έφεση θα εκδικασθεί την Πέμπτη 6 Απριλίου στις 11.00πμ και βέβαια δεν γνωρίζουμε αν θα παρευρίσκονται αυτοπροσώπως οι κκ Κωνσταντάτος και Τσαρπαλής ή αν θα απουσιάζουν, καθώς η παρουσία τους στο Πρωτοδικείο δεν αποδείχθηκε γούρικη.
 
Δείτε στη συνέχεια την "υποδοχή" που επεφύλαξαν οι δυο αυτοί κύριοι στην Κινηματογραφική Λέσχη όταν τα μέλη της πήγαν στο Δημοτικό Συμβούλιο:


Θυμίζουμε ότι οι προβολές της ΚΙ.Λ.ΕΛΛ.ΑΡ. γίνονται κάθε Πέμπτη στις 9.00μμ, στον Όμιλο Παραδοσιακών Αναζητήσεων (Ο.Π.Α.), 25ης Μαρτίου 43, Αργυρούπολη (1ος όροφος) με είσοδο ελεύθερη και μπορείτε να δείτε εδώ το πρόγραμμα όλης της περιόδου.

Επόμενη προβολή την Πέμπτη 2 Μαρτίου με την ταινία  "J.A.C.E." του Μενέλαου Καραμαγγιώλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου