Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

12 καλλιτέχνες τραγουδούν για τον ραδιοφωνικό σταθμό "105,5 στο κόκκινο", την Τετάρτη 15 Μαρτίου στο "Γυάλινο"

12 αγαπημένοι καλλιτέχνες, καταξιωμένοι αλλά και νεότεροι, θα ενώσουν τις φωνές τους και θα τραγουδήσουν για τον ραδιοφωνικό σταθμό "105,5 στο κόκκινο"
σε μια μεγάλη συναυλία για την ενίσχυσή του.

Η συναυλία θα γίνει την Τετάρτη 15 Μαρτίου στις 9.00μμ στο
Γυάλινο μουσικό θέατρο, Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη.

Το κάλεσμα του σταθμού:

Πρόσφατα συμπληρώσαμε έντεκα χρόνια αδιάλειπτης και δημιουργικής παρουσίας στα ερτζιανά και συνεχίζουμε την πορεία μας σε μία δύσκολη εποχή για τα ΜΜΕ. Μια πορεία που δεν ήταν πάντα στρωμένη με ροδοπέταλα αλλά με ένα και μοναδικό όραμα να δημιουργήσουμε ένα ραδιόφωνο με διαφορά από τα άλλα.

Ένα ραδιόφωνο με τη δική του αισθητική ματιά στην ενημέρωση και τη μουσική. Μια αισθητική που λαχταρά έναν άλλο πολιτισμό του ραδιοφωνικού λόγου, μια άλλη μουσική πρόταση από τις κονσερβαρισμένες λίστες που σέρβιραν και σερβίρουν τα περισσότερα ραδιόφωνα. Ένα ραδιόφωνο που να ακούει. Και τα καταφέραμε.


Αυτά τα 11 χρόνια που μας βάζετε στα σπίτια σας, στα αυτοκίνητά σας, που μας ακούτε από κάθε γωνιά του πλανήτη μέσω του διαδικτύου,έχει αναπτυχθεί ανάμεσά μας μια άρρηκτη και διαδραστική σχέση, που ξεφεύγει από τα κλασσικά όρια ραδιοφώνου-ακροατή και που μας ανταμείβει διαρκώς κατατάσσοντάς μας στην πρώτη θέση της μέσης ημερήσιας διάρκειας ακρόασης των ραδιοφωνικών σταθμών της Αθήνας.


Σε αυτή τη δεδομένη στιγμή χρειαζόμαστε για άλλη μια φορά την πολύτιμη στήριξή σας προκειμένου να συνεχίσουμε ακάθεκτοι τη διαδρομή μας. Προκειμένου να παραμείνουμε το ραδιόφωνο που ακούει, το δικό σας ραδιόφωνο! Για το σκοπό αυτό σας καλούμετην Τετάρτη 15 Μαρτίου στο Γυάλινο να τραγουδήσουμε με την ψυχή μας για και να δώσουμε συνέχεια στο όνειρο.

Ακολουθούν οι καλλιτέχνες αλφαβητικά:
Άρης Βλάχος & Αναστασία Έδεν
Φοίβος Δεληβοριάς
Κώστας Θωμαΐδης
Σταμάτης Κραουνάκης
Πέτρος Μάλαμας
Αφροδίτη Μάνου
Αργύρης Μπακιρτζής
Μαρία Πανοσιάν
Δημήτρης Πουλικάκος
Σοφία Σαρρή
Αφεντούλα Ραζέλη
Μουσικό σύνολο Fonές


Info:
Τετάρτη 15 Μαρτίου
Ώρα έναρξης: 21:00 (Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00)
Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ
Εισιτήρια προπωλούνται στοviva.gr και στο Γυάλινο μουσικό θέατρο την ημέρα της συναυλίας
Γυάλινο μουσικό θέατρο Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη
Τηλέφωνο: 21 0931 5600

στο κόκκινο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου