Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Α2 ΕΠΣΑ, 25η αγωνιστική: Άσφαιρα τα Σούρμενα & η Ηλιούπολη στο τοπικό ντέρμπι - Ρυθμιστές της κορυφής οι Τράχωνες

Ηλιούπολη και Σούρμενα έφυγαν χωρίς γκολ από το τοπικό ντέρμπι, ενώ οι Τράχωνες νίκησαν 2-1 τον Πανερυθραϊκό και έβαλαν φωτιά στην κορυφή.

Η Διάνα Ηλιούπολης πήρε ισοπαλία χωρίς γκολ από τον γειτονικό Αθηναϊκό και ελπίζει σε σωτηρία, ενώ ο Άγιαξ Ταύρου γνώρισε νέα ήττα 1-0 στους Αγίους Αναργύρους.

Ηλιούπολη - Σούρμενα 0-0


Κακό ματς έγινε στην Ηλιούπολη, εκεί όπου η τοπική ομάδα έμεινε στο 0-0 με τα Σούρμενα

Οι δύο αντίπαλοι δεν είχαν ουσία στο παιχνίδι τους, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, χωρίς να υπάρχει κάτι το αξιοσημείωτο.

Διαιτητές: Μπακογιάννης, Λυμπερόπουλος -Μαχαίρας Κ.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Καπακτσόγλου, Μπρούσαλης, Σολδάτος, Τερλελής, Χουχουλής, Κυρίτσης, Ζουμπουνέλης, Παπαδάκης (90' Μυτιληνός), Χαλιώτης (75' Αράπι), Γάγγος, Γκολφινόπουλος (67' Κόκκορης).

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Καλαματιανός, Μετλίου, Ζιώγας, Κορκολής, Τσακύρης, Θυμιανός (50' Θεοδώρου), Πρέκας (65' Γιοματάρης), Μανωλιάδης, Καζαντζής, Δημογιάννης, Χατζηαπαναγιώτης.


Τράχωνες - Πανερυθραϊκός 2-1

Παρά το γεγονός πως η ομάδα του Αντώνη Τσιμπάκη ισοφάρισε στο 86’ τελικά έχασε το βαθμό στις καθυστερήσεις. Άριστα στημένη στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα των Τραχώνων από τον Γιάννη Κουσάνα.

Το σκορ άνοιξε στο 73’ με σουτ ο Δημογιάννης, ενώ στο 86’ ο Σουμελίδης ισοφάρισε με πέναλτι. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε επίσης με πέναλτι στο 90’ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Δράμπαλης. Οι Τράχωνες τελείωσαν το ματς με εννέα παίκτες, αφού αποβλήθηκαν στο 75’ με δεύτερη κίτρινη ο Δημογιάννης και στο 85’ με απευθείας κόκκινη ο Ζαπάντης, ενώ οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γλυνού στο 80’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητές: Ζαραβίνος, Γιαννόπουλος, Κολιάκος.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Δράμπαλης, Βούζας, Τσολάκος, Προμπονάς, Εστυλιανίδης, Λαμπρόπουλος (53’ Κακούτης), Χρήστου, Δημογιάννης, Νικολάου (78’ Ζαπάντης), Ιατρού, Φατσέας (88’ Καφετζής).

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Μπακοδήμος, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Γεωργακόπουλος, Νταλένγκα (66’ Γλυνός), Μπαμπαλούκας, Κουμπούλης, Αναγνώστης, Μπρίλης, Αντωνιάδης, Λώλος (69’ Μπενετάτος).


Αθηναϊκός - Διάνα Ηλιούπολης 0-0


Καλό παιχνίδι με ρυθμό ήταν το ντέρμπι παραμονής ανάμεσα σε Αθηναϊκό και Διάνα Ηλιούπολης.

Όμως, δεν κατάφερε κάποια από τις δύο ομάδες να σκοράρει και να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη και έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία με τους γηπεδούχους να παραμένουν οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού (ισοβαθμούν με τον ΑΟ Περιστερίου στους 26 βαθμούς αλλά ευνοούνται), ενώ οι φιλοξενούμενοι παραμένουν στην προτελευταία θέση με 24.

Διαιτητές: Κοσικίδης, Νιδριώτης - Κουντουρέλλης.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λιάπας, Ζαφειράτος, Κορδογιάννης (46’ Κιουτάκ), Παπαγερίδης, Κίλιας, Χατζής, Τζαβέλας (63’ Κρασώνης), Ζαχαρόπουλος, Ραβάνης, Μποσνιάκου, Ταλαμπέγκος (46’ Βοτσαΐτης).

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ:
Κόρρας, Γιαννακόπουλος, Βούτας, Φαρμάκης, Νίκολι, Σούλας (46’ Μπαλαφούτης Α.), Παριανός (83’ Παπαδημητρίου), Αναστασίου, Καλλέργης, Ρούσεφ, Βιτωράτος (70’ Μπαλαφούτης Χ.).


Άγιοι Ανάργυροι - Άγιαξ Ταύρου 1-0

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι οι Άγιοι Ανάργυροι επικράτησαν 1-0 εντός έδρας του Άγιαξ Ταύρου και ξέμπλεξαν οριστικά από οποιοδήποτε σενάριο υποβιβασμού.


Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 12’ ο Δανασής με κοντινό πλασέ στην επαναφορά μετά από κεφαλιά του Ντόντη στο δοκάρι.

Διαιτήτευσαν οι Φίτσας, Μπάγιας, Ζήσης.

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Αρχοντάκης, Ντόντης, Οικονόμου (71’ Κοκκότης), Αρκούδας, Νταϊφώτης, Γεωργόπουλος, Πλεξίδας, Κραψίτης (64’ Μαντίκος), Δανασής, Λάλα, Μπαστάνης (57’ Χατζής).


ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Κόρδας, Στασινόπουλος, Μιχαηλίδης, Καντέλι, Κούρτι, Σιώζος, Ερμάλ, Σκόρδος (64’ Παλιμάνης), Παληγεώργος, Σερδενές (78’ Γεωργακόπουλος), Ανδρέου (86’ Βασιλειάδης).


Τα αποτελέσματα


Η βαθμολογία

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου