Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Η δημοτική αρχή Ελληνικού-Αργυρούπολης κάνει τα "στραβά μάτια" για την καταπάτηση πλατείας από τον χορηγό της μοκέτας

Ξερίζωσε όσες λεύκες είχαν απομείνει και έκοβαν τη θέα προς τις ταμπέλες της επιχείρησής του, υποσχέθηκε ότι θα τις αποκαταστήσει και φύτεψε... "θυμάρια και ραδίκια".

Έκοψε το μισό γκαζόν της πλατείας, το έκανε πάρκινγκ για τους πελάτες του και, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, έβαλε και... παρκαδόρο.

Πρόκειται για τον επιχειρηματία στο τρίγωνο Κύπρου & Αργυρουπόλεως, στον οποίο η διοίκηση Κωνσταντάτου απένειμε την εύφημο μνεία με ταμπέλα χορηγού για μια μοκέτα σε παρακείμενη παιδική χαρά.

Δεν γνωρίζουμε πώς αλλιώς ορίζεται η διαπλοκή, όμως η παράταξη Κορτζίδη καταγγέλλει ότι η δημοτική αρχή Ελληνικού-Αργυρούπολης -εκτός των άλλων- εμπαίζει και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση μετά από την προσφυγή της Δ.Σ.Ε.Α.

Δείτε την ανακοίνωση, τα έγγραφα και το video που ανάρτησε στον ιστότοπό της η Δημοτική Συνεργασία:



Εμπαίζει και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση η δημοτική αρχή, στην περίπτωση της πλατείας Κύπρου και Αργυρουπόλεως.

Στην απάντησή της παραδέχεται ότι η επιχείρηση έχει καταπατήσει τμήμα της πλατείας και ενημερώνει την Αποκεντρωμένη Διοίκηση ότι έκανε συστάσεις (!) στον επιχειρηματία να αποκαταστήσει τον χώρο πρασίνου της πλατείας με δικά του έξοδα.


Δεν προσκομίζει ωστόσο κανένα έγγραφο προς την επιχείρηση που να δείχνει ότι ο δήμος ασκεί τα νόμιμα δικαιώματά του για να προστατεύσει την δημοτική περιουσία από τον θρασύ καταπατητή.

Αντίθετα η διοίκηση έχει αναγορεύσει τον επιχειρηματία σε χορηγό του δήμου. Ανάρτησε μάλιστα πινακίδα στην παρακείμενη παιδική χαρά με την οποία τον ευχαριστεί για την ευγενική χορηγία μίας... μοκέτας!


Όπως είναι αναμενόμενο η στάση της δημοτικής αρχής έχει ως αποτέλεσμα η επιχείρηση να εξακολουθεί να καταπατά τμήμα της πλατείας.


Σε ότι δε αφορά τις φυτεύσεις τις οποίες κλήθηκε η επιχείρηση να κάνει στην πλατεία, θα περάσει πολύς καιρός ακόμη για να μεγαλώσουν οι θάμνοι που μπήκαν στην θέση των ξεριζωμένων δέντρων.


Διαβάστε εδώ τα έγγραφα που έστειλε ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.


Διαβάστε:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου