Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

Ο Πατούλης προσπαθεί να προκαταλάβει την θέση της ΠΕΔΑ (Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής)

Την προσπάθεια να προκαταλάβει την θέση στην οποία θα καταλήξουν μετά από διάλογο οι δήμοι της Αττικής σχετικά με το βαθμό υλοποίησης του ΠΕΣΔΑ και των Τοπικών Σχεδίων Διαχείρισης,
διαπιστώνει η ΠΕΔΑ στη χθεσινή παρέμβαση στο θέμα του προέδρου της ΚΕΔΕ, Γιώργου Πατούλη.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΕΔΑ και δήμαρχος Αγ. Αναργύρων-Καματερού, Νίκος Σαράντης: “Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής βρίσκεται σε διαδικασία διαλόγου στην αρμόδια επιτροπή της αναφορικά με την πρόοδο του ΠΕΣΔΑ και των Τοπικών Σχεδίων Διαχείρισης των Δήμων.


Η εισήγηση της επιτροπής θα συζητηθεί στο ΔΣ της ΠΕΔΑ σε συνεδρίαση κατά την οποία θα κληθούν για πρόσθετη ενημέρωση της ΠΕΔΑ και εκπρόσωποι του ΕΔΚΝΑ.

Όπως έχουν συζητηθεί στο ΔΣ της ΠΕΔΑ όλα τα θέματα που αφορούν το κρίσιμο ζήτημα του ΠΕΣΔΑ και της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Αττική. Με στόχο την αποτελεσματική συνεργασία Πρώτου και Δεύτερου Βαθμού και τελικά την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος επ ωφελεία των Δήμων και των κατοίκων.

Εκφράζουμε την απορία μας για την επαναλαμβανόμενη πρακτική του Προέδρου της ΚΕΔΕ να προκαταλαμβάνει την θέση της αρμόδιας ΠΕΔ παρεμβαίνοντας με δηλώσεις για το θέμα του ΠΕΣΔΑ. Και τονίζουμε πάλι ότι μόνο ζητούμενο πρέπει να είναι η επιτυχία του Σχεδίου Διαχείρισης των απορριμμάτων στην Αττική, με τη συνεχή αναζήτηση λύσης σε κάθε πρόβλημα που επισημαίνεται.”

 
aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου