Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Δεν είναι κρίμα να βρέχει λεφτά και εσύ να κρατάς ομπρέλα;

Βρέχει λεφτά αλλά εμείς κρατάμε ομπρέλα τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κρήτη όπου βρίσκεται και την οργώνει ώστε να πείσει και τον τελευταίο κρητικό να κλείσει επιτέλους αυτή την ομπρέλα.

Γιατί είναι κρίμα να βρέχει λεφτά και εμείς να μην βρεχόμαστε. Είναι καιρός να γυρίσει ο τροχός, να βραχεί και ο φτωχός.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι οι κρητικοί που, αφού τους άνοιξε τα μάτια ο Κυριάκος Μητσοτάκης, φασκελώνονται χωριστά αλλά και ομαδικά για τα λεφτά που έχασαν. Γιατί, σου λένε οι κρητικοί, κάποτε είχε πει ο Γιώργος ο Παπανδρέου ότι λεφτά υπάρχουν αλλά τελικά δεν τα είδαν πουθενά. Πού να φανταζόντουσαν ότι πέφτουν από τον ουρανό ενώ αυτοί κρατάνε ομπρέλα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε μάλιστα ότι τα λεφτά που βρέχει είναι ευρώ, από τα καλά, τα κατοστάρικα, ενώ τόνισε ότι όταν γίνει ο ίδιος πρωθυπουργός θα βρέξει διακοσάρικα. Γι’ αυτό και σκέφτεται πολύ σοβαρά, όταν με το καλό γίνει πρωθυπουργός, να καταργήσει δια ροπάλου τις ομπρέλες ώστε κανένα ευρώ να μην ξαναχαθεί στο μέλλον.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να υμνήσει τον προφήτη Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος ήταν ο πρώτος που είχε καταλάβει ότι λεφτά υπάρχουν αλλά δεν μπορούσε να αντιληφθεί πού ήταν κρυμμένα. Κάτι που αντιλήφθηκε μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος, στηριζόμενος στην νόησή του και όχι στις αισθήσεις αλλά ούτε και στις παραισθήσεις , διέκρινε ότι τα λεφτά πέφτουν από τον ουρανό και ότι αν κλείσουμε τις ομπρέλες θα τα λουστούμε.

Από τη μεριά της κυβέρνησης σιγή ιχθύος τηρεί ο Πάνος Καμένος ο οποίος, όλα αυτά τα χρόνια που βρέχει λεφτά, παραπληροφορούσε διαδίδοντας φήμες ότι μας ψεκάζουν προτρέποντας τον κόσμο να κρατάει ομπρέλα. Ενώ από την άλλη ο Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει, σε πείσμα των καιρών, όχι μόνο να μην φοράει γραβάτα αλλά και να κρατάει ομπρέλα. Γιατί η διαπραγμάτευση συνεχίζεται …


takoureliatragoudameakoma.blogspot.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου