Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Βουλή: Αντιπαράθεση Πολάκη - Γεωργιάδη για διορισμούς, ΚΕΕΛΠΝΟ και φάρμακα (ολόκληρο το video)

Συνέχεια στην αντιπαράθεση Παύλου Πολάκη - Άδωνι Γεωργιάδη, δόθηκε χθες στην Ολομέλεια κατά την συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή της ΝΔ
προς τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Ο κ. Γεωργιάδης, ζήτησε από τον κ. Πολάκη να καταθέσει τις συμβάσεις των 23 ατόμων που ισχυρίζεται ότι διορίστηκαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ, επί της υπουργικής θητείας του, να απαντήσει γιατί επί δύο χρόνια το υπουργείο Υγείας δεν εξέδωσε δελτίο τιμών φαρμάκων, όπως ο νόμος ορίζει, «κάνοντας έτσι δωράκι 500 εκ. στην φαρμακοβιομηχανία», και γιατί ενώ καταγγέλλει ότι «πειράχθηκε» η τιμή συγκεκριμένου φαρμάκου, εκείνος δεν την αποκατέστησε.


Ο κ. Πολάκης υποστήριξε από την πλευρά του, ότι δίπλα από το όνομα του κάθε διορισμένου αναγράφεται το όνομα του κ. Γεωργιάδη και της συζύγου του και το όνομα στενού συνεργάτη του, αλλά αρνήθηκε να τον καταθέσει λέγοντας ότι περιλαμβάνεται στην δικογραφία της υπόθεσης που ο ίδιος απέστειλε στον εισαγγελέα.

Εξάλλου, δημοσιοποίησε τρία ονόματα συνεργατών του κ. Γεωργιάδη στο υπουργείο Υγείας, λέγοντας πως τους διόρισε στο ΚΕΛΠΝΟ «για να παίρνουν» το μηνιάτικο, και ενώ δεν ανήκουν στο δυναμικό του Οργανισμού, έχουν έμμισθη σχέση σε αυτόν.

ΑΠΕ-ΜΠΕ



Τι έγραψε στο facebook ο Παύλος Πολάκης:

Σήμερα στη Βουλή με αποδείξεις και ονόματα... Εισαγγελέας ΑΚΟΥΕΙ;;;!;

Και εγένετο φως. Αποκαλύφθηκε το παραμάγαζο του Άδωνι στο δημόσιο που είχε από άφαντους διορισμένους στο ΚΕΕΛΠΝΟ (ειδική σύμβουλος πτυχιούχος αερόμπικ) μέχρι και συνέταιρο από κρυφή εταιρεία που του έδωσε 100.000 από το ΚΕΕΛΠΝΟ ενώ ήταν υπουργός, (το πόθεν έσχες του τι λέει?).

Προφανώς στο μυαλό του ο Άδωνις όταν μιλάει για αξιολογήσεις και στελέχωση του δημοσίου από ικανά άτομα θεωρεί ότι το πτυχίο αερόμπικ είναι προαπαιτούμενο. Τον λόγο έχει τώρα ο εισαγγελέας που αργεί χαρακτηριστικά.

Το λυπηρό είναι ότι η ΝΔ έχει αυτό το άτομο για αντιπρόεδρο ενώ θα έπρεπε να μην έχει ανοίξει ποτέ την πόρτα της σε αυτό αλλά και τα λοιπά ακροδεξιά λιμά που έβαλε μέσα, ελέω Σαμαρά.

Ο Παύλος Πολάκης διαβάζει στον Γεωργιάδη τα ονόματα των ανθρώπων και δημοσιογράφων που είχαν διοριστεί στο ΚΕΕΛΠΝΟ με ραβασάκια και το κανάλι που έπαιρνε συμβάσεις!
 
Ολόκληρο το video από τη συζήτηση στη Βουλή:


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου