Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Α1 ΕΠΣΑ, 26η αγωνιστική: Ο Χαραυγιακός έκανε ό,τι έπρεπε και κυνηγάει από απόσταση ενός βαθμού την κορυφή

Ένα βαθμό από την κορυφή εξακολουθεί να βρίσκεται ο Χαραυγιακός που νίκησε 2-0 τον ΑΟ Γλυφάδας, ενώ και ο Φωστήρας Ηλιούπολης συνέχισε την καλή φετινή πορεία νικώντας εκτός με 2-1 τον Παπάγο. 

Βαριά ήττα με σκορ 4-1 γνώρισε στο Π. Φάληρο ο ΓΣ Αργυρούπολης από τη Δάφνη που δίνει μάχη για να παίξει στα μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία.

Χαραυγιακός - ΑΟ Γλυφάδας 2-0

Με το μυαλό στον Υμηττό και ευελπιστώντας σε κάποια νέα γκέλα του Θριάμβου Χαϊδαρίου, η οποία και τελικά δεν έγινε, ο Χαραυγιακός κάνοντας απλά τα αυτονόητα στο παιχνίδι του, επιβλήθηκε με 2-0 εντός έδρας της Γλυφάδας και παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 35’ με κεφαλιά ο Παϊκόπουλος, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 79’ ο Κωνσταντίνου.

Διαιτητές: Ρεσίτης, Τσελίκος - Αθανασόπουλος.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Τάγκαλος, Ράμμος, Βαζούκης, Παϊκόπουλος, Τουγουντζόγλου, Μακρυγιάννης, Φωστέρης, Γιαννόπουλος (83’ Ριβελίνο), Μπίτιλης (73’ Ζήσης), Κουντουριώτης (46’ Κωνσταντίνου).

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Θεοδωράκης, Καζαντζής (46’ Κωτσοβός Δ.Ν.), Γιαννόπουλος, Φινέτης, Αδαμίδης, Μπουσάι, Ξύλος, Κωτσοβός Δ.Μ., Αρβανίτης (59’ Μπίτρος), Λυμπερόπουλος (77’ Κόγιας), Κωτσοβός Α.


Παπάγος - Φωστήρας Ηλιούπολης 1-2


Παρά το γεγονός πως η ομάδα του Παύλου Κυριακουλέα είχε βρεθεί πίσω στο σκορ πέτυχε σπουδαία νίκη μέσα στον Παπάγου του οποίου και επικράτησε με 2-1.

Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα για τον σύλλογο των βορείων προαστίων έπειτα από δύο χρόνια, κάτι που κάνει ακόμα πιο σημαντική τη νίκη του Φωστήρα Ηλιούπολης! Το σκορ άνοιξε στο 25’ ο Ρέτζο με πέναλτι, ενώ στο 41' ο Μπλέτσας με κεφαλιά μετά από συνδυασμό Λεπτάκη - Ασωνίτη Ν. έφερε το ματς στα ίσια.

Το τελικό 1-2 διαμορφώθηκε στο 76’ από τον Ασωνίτη Ν. με ψηλοκρεμαστό σουτ λίγο έξω και πλάγια από την περιοχή. Φανταστικό γκολ που δείχει την κλάση του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού.

Διαιτητές: Ψαρίδης, Δημητρακόπουλος-Μημίδης

ΠΑΠΑΓΟΣ: Κάτσικας, Νούτσος (46’ Κολοβός), Κορδάς, Αλεξιάδης, Ρέτζο, Λιούκας, Κουτσουβέλης (57’ Πετρόπουλος), Σταυρουλάκης, Παπαναστασίου (59’ Σφακιανάκης), Μπράτσι, Σιούτας


ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Μωραΐτης, Τσαπικούνης (69’ Σπυρόπουλος), Ζάχος, Ασωνίτης Β., Σάχου, Μπαρδάκης, Φάρος, Μπλέτσας (90’ Κυριακόπουλος), Ασωνίτης Ν., Λεπτάκης (86’ Βενέτη), Βουλτσίδης

Δάφνη Π. Φαλήρου - ΓΣ Αργυρούπολης 4-1

Στους τέσσερις πόντους από τις θέσεις του απευθείας υποβιβασμού απομακρύνθηκε η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, που επιβλήθηκε με το εκπληκτικό 4-1 εντός έδρας του ΓΣ Αργυρούπολης!

Είναι προφανές πως ο Γιάννης Ντάκουρης, ο νέος προπονητής της ομάδας εδώ και λίγες εβδομάδες, κάνει σημαντική δουλειά αφού η ομάδα της Δάφνης έχει πετύχει ήδη δύο νίκες! Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Παππάς που πέτυχε δύο γκολ στο 23’ και στο 85’, ενώ τα άλλα σημείωσαν ο Τσάγαρης στο 6’ και ο Μαντζιώκας στο 42’. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο τελικό 4-1 με τον Δρακοντίδη στο 90’.

Διαιτητές: Σταυρόπουλος, Λάσπας - Μπάγιας.

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ:
Σκανδαλάκης, Αγιασλάρι (79’ Μπασκόζος), Λυκουρόπουλος, Ποτουρίδης, Τσάγαρης, Μαντζιόκας, Ραζακιάς (65’ Βερνάρδος), Ποζίδης, Παππάς, Κοτόφωλος (46’ Ρισβάς), Καλλιοντζάκης.

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Παγούδης, Βουβουδάκης (46’ Μπουσουλόπουλος), Τσάκαλος, Χιόνης, Πάλογλου, Κωνσταντινίδης, Κακιώρης (46’ Γκρεβτσίδης), Αγγελόπουλος (67’ Διαμαντόπουλος), Κοτρώτσος, Βασίλης, Δρακοντίδης.


Τα αποτελέσματα


Η βαθμολογία



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου