Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Με εντολή Κωνσταντάτου ολοκληρώνεται η αποκατάσταση του παρτεριού στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης

Για την ιστορία του παρτεριού μπροστά από μπιφτεκάδικο στην Ιασωνίδου & Αργοναυτών στο Ελληνικό τα έχουμε πει κατ' επανάληψη.

Έχουμε μιλήσει και για το ξερίζωμα του δένδρου που, κατά τον αντιδήμαρχο, προκαλεί άγχος, και για την καταστροφή τού μεγάλου παρτεριού, και για την απόπειρα του μαγαζάτορα να μετατρέψει το χώρο σε πεζοδρόμιο προκειμένου να τον οικειοποιηθεί.

"Ψεύτες και συκοφάντες" (τι πρωτοτυπία!!!) αποκάλεσε όλους εμάς που τότε διαμαρτυρηθήκαμε ο αντιδήμαρχος κ. Κρητικός, αλλά δυστυχώς εμείς επιβεβαιωθήκαμε ότι αιτία της καταστροφής δεν ήταν... το άγχος που προκαλούσε το δένδρο, αλλά η πρόθεση του ιδιοκτήτη του μπιφτεκάδικου να βγάλει τραπεζοκαθίσματα, γεγονός το οποίο αποκαλύψαμε και έτσι αφαιρέθηκαν, αλλά για την αφαίρεση δεν πανηγύρισε κανείς.

Κι ενώ ο "μειλίχιος" αντιδήμαρχος από τη μια έψεγε εμάς, από την άλλη επαινούσε τον αυθαιρετήσαντα καταστηματάρχη, διότι... υποσχέθηκε ότι θα αποκαταστήσει τη ζημιά.

Είχαμε πει επίσης ότι οι κυβόλιθοι ήταν για να κλείσει εντελώς το πεζοδρόμιο και όχι για να φτιαχτεί παρτέρι, αλλά η δημοτική αρχή -όταν θέλει- ούτε βλέπει, ούτε ακούει, με αποτέλεσμα να επιβεβαιωθούμε και σε αυτή την κριτική που ασκήσαμε.

 Σήμερα η κατάσταση είναι αυτή που βλέπετε στις φωτογραφίες, με το παρτέρι
να διαλύεται και με τις πρασινάδες, που φυτρώνουν (λόγω της κακοτεχνίας) στο πεζοδρόμιο, να προδίδουν τη θέση και τις διαστάσεις τού αρχικού παρτεριού.

Τα χόρτα ανάμεσα στους κυβόλιθους του πεζοδρομίου
προδίδουν τη θέση και τις διαστάσεις του αρχικού παρτεριού
Δυόμισι χρόνια δημαρχίας Κωνσταντάτου είναι αρκετά για να αποδείξουν ότι τα θαύματα δεν κρατάνε πάνω από ένα χρόνο.

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου