Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

“Απασφάλισε” ο Πολάκης: “Όλα αυτά τα ΜΜΕ βλέπουν μόνο καταστροφή γιατί τους κόψαμε τη μάσα” (video)

Με ονόματα και ποσά μίλησε ο Παύλος Πολάκης στην “Αίθουσα Σύνταξης” περιγράφοντας το πάρτι που γινόταν με τις απευθείας αναθέσεις για διαφημιστική προβολή.

Συγκεκριμένα λοιπόν, σύμφωνα με τα όσα είπε ο αν. Υπουργός Υγείας πήραν:
  • newsit.gr, tlife.gr και γενικά τα sites που ανήκουν-χειρίζονται ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου πήραν 75.000 ευρώ για διαφημιστική προβολή του ΚΕΕΛΠΝΟ για 2 μήνες
  • Βρυώνης (κανάλι E) πήρε 112.000 ευρώ
  • Πρώτο Θέμα (“που κοντεύει να πνιγεί στη χολή του”, όπως είπε ο Παύλος Πολάκης) πήρε σε 2 μήνες 89.000 ευρώ από το ΚΕΕΛΠΝΟ
  • Καραμανλής Νίκος, που έχει το Παρασκήνιο, την Καρφίτσα, κλπ πήρε επί Άδωνι 408.000 ευρώ
  • Τάκης Χατζής-newpost.gr πήρε για λίγους μήνες από το τέλος του 2013-αρχές του 2014 144.700 ευρώ
  • Ant1 πήρε 1 εκατομμύριο ευρώ για το θεσμό "Αριστεία Ζωής"
«Πόσα από τα ΜΜΕ αναφέρθηκαν στα στοιχεία που έχω καταθέσει στη Βουλή για το πάρτι στην υγεία και το μαύρο χρήμα» αναρωτήθηκε ο κ. Πολάκης λέγοντας χαρακτηριστικά, «πόσα δίλεπτα ή πεντάλεπτα αφιέρωσαν τα μεγάλα συστημικά μέσα σε αυτή την πληροφορία;».

Όπως τόνισε ο υφυπουργός υγείας «το ¼ του δημοσίου χρέους είναι από το μαύρο χρήμα στην υγεία. Τα ΜΜΕ δεν το λένε γιατί ταΐζονταν» και εξήγησε αναλυτικά πώς δούλευε το τρίγωνο της διαπλοκής.

«Κάποια μέσα ταΐζονταν κανονικά με μηνιάτικο» «γι’ αυτό σήμερα τα παρουσιάζουν όλα μαύρα στην υγεία λες και όλα καταστράφηκαν τα δύο χρόνια που είναι στην εξουσία, αυτή η κυβέρνηση» πρόσθεσε.

Ο κ. Πολάκης κατήγγειλε συγκεκριμένα σάιτ και κανάλια που «ταΐζονταν» ενώ αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα δημοσιογραφικά ονόματα.


«Ο λόγος που βλέπουν την καταστροφή είναι ότι τους κόψαμε τη μάσα» είπε χαρακτηριστικά ενώ όπως τόνισε μιλάει με συγκεκριμένα στοιχεία και όχι «με αέρα κοπανιστό».

Όπως είπε ο αν. Υπουργός Υγείας είναι η πρώτη φορά που έγινε και πέτυχε ανάταξη του συστήματος μετά την καταστροφή που έγινε επί Λοβέρδου, Άδωνι, Βορίδη, δεν βλέπουν τίποτα από ότι έχει γίνει σε Ζάκυνθο, Σαντορίνη, που προσπαθούμε να διώξουμε εργολάβους, “βλέπουν μόνο κατασροφή γιατί τους κόψαμε τη μάσα”.



thefaq.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου