Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Το «Wings for Life World Run» στην παραλία της Γλυφάδας, την Κυριακή 7 Μαΐου στις 2.00μμ

Ο Δήμος Γλυφάδας καλεί στις 7 Μαΐου σε ένα ιδιαίτερο, φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου, που αφορά όλους τους πολίτες, κάθε ηλικίας και ασχέτως αθλητικού επιπέδου.

Το «Wings for Life World Run» είναι ένας παγκόσμιος αγώνας δρόμου που γίνεται ταυτόχρονα σε πολλές χώρες του κόσμου, με στόχο την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Wings for Life.


Σκοπός του Wings for Life είναι η έρευνα για την ανεύρεση θεραπείας των παθήσεων της σπονδυλικής στήλης, που στερούν από εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο την ικανότητα να περπατούν.

Το «κίνημα» θα επισκεφθεί τη χώρα μας την Κυριακή, 7 Μαΐου 2017, με το App Run Athens-Glyfada που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Δήμο Γλυφάδας, στην παραλία της Γλυφάδας.

Στον αγώνα αυτό συγκεντρώνονται δρομείς και περιπατητές όλων των ηλικιών και επιδόσεων, και μέσω του Wings For Life App συμμετέχουν στον αγώνα ταυτόχρονα με τους υπόλοιπους χιλιάδες δρομείς ανά τον κόσμο.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, εγκαταστήστε την εφαρμογή (application) Wings For Life World Run στο κινητό σας και μετά την εγγραφή σας (στο application), δηλώστε συμμετοχή στον αγώνα της Γλυφάδας (αναφέρεται ως App Run Athens) μέσα από το application, ακολουθώντας τα βήματα που ορίζει η εφαρμογή. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε αλλά και να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο Wings for Life World Run / App Run Athens.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου