Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Η ταινία «Ο Πόλεμος των Ρόουζ» προβάλλεται στο πρ. Κάμπινγκ Βούλας, την Παρασκευή 5 Μαΐου στις 9.00μμ

H αμερικάνικη κωμωδία του Danny DeVito «Ο Πόλεμος των Ρόουζ - The War of the Roses» (1989, 116'), θα προβληθεί την Παρασκευή 5 Μαΐου στις 9.00μμ στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρώην Κάμπινγκ Βούλας.

Η προβολή γίνεται στο κτήριο της πύλης εισόδου των πεζών και η είσοδος είναι δωρεάν.
Προσοχή στη νέα ώρα των προβολών: 9.00μμ.

Σκηνοθεσία: Danny DeVito
με τους: Michael Douglas, Kathleen Turner,
Danny DeVito, Marianne Sagebrecht

Λίγα λόγια για την ταινία:

Η Μπάρμπαρα και ο Όλιβερ αποτελούν φαινομενικά υπόδειγμα ενός ευτυχισμένου ζευγαριού. Η γνωριμία τους έγινε πριν δεκαεφτά χρόνια σε μια δημοπρασία, όταν και οι δύο διεκδικούσαν το ίδιο αγαλματίδιο.

Από την πρώτη στιγμή ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλο παράφορα. Εκείνη ήταν μια όμορφη κοπέλα, απόφοιτη κολεγίου και εκείνος φοιτητής στο Χάρβαρντ. Σύντομα παντρεύτηκαν και απέκτησαν δύο παιδιά.

Ο Όλιβρε κατάφερε να κάνει μια πετυχημένη καριέρα, ενώ η Μπάρμπαρα αγόραζε για το σπίτι τους σπάνια αντικείμενα τέχνης. Όλα δείχνουν ότι η ζωή τους είναι ιδανική, μέχρι τη στιγμή που η Μπάρμπαρα συνειδητοποιεί πως θα ήταν απόλυτα ευτυχισμένη εάν χώριζε από τον άνδρα της. Έτσι ζητά διαζύγιο, με την προϋπόθεση ότι τα πολύτιμα αντικείμενα του σπιτιού θα είναι δικά της.

Ο Όλιβερ όμως δεν είναι διατεθειμένος να κάνει αποδεκτό τον όρο της γυναίκας του, προσλαμβάνει δικηγόρο και από εκείνη τη στιγμή ξεκινά ο ανελέητος πόλεμος των Ρόουζ, που φέρνει τα επάνω κάτω.

Ο Danny DeVito μας κλείνει το μάτι με μία μαύρη κωμωδία που ρίχνει φως στην πιο σκοτεινή γωνία του έγγαμου βίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου