Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Μουσική Παράσταση από τους Μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης (video)

της Εριέλλας Χρυσού
 
 Το 7ο Δημοτικό Σχολείο και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για το τέλος άλλης μίας σχολικής χρονιάς
διοργάνωσαν συναυλία με τους μαθητές του μουσικού τμήματος υπό την επιμέλεια της δασκάλας μουσικής Ρίτας Κοντακιώτου.

Μικροί και μεγαλύτεροι μαθητές έπαιξαν στο αρμόνιο και στην κιθάρα κλασσικά και παραδοσιακά κομμάτια, τραγούδια γνωστών δημιουργών και τραγούδησαν όλοι μαζί παρουσιάζοντας τις γνώσεις που απέκτησαν στην χρονιά που πέρασε.




Η Αλεξάνδρα Κασταμονίτη, διοργανώτρια της εκδήλωσης και μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, τόνισε στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr πως, παρά τις δυσκολίες της διοργάνωσης, «όταν υπάρχει θέληση, μπορείς να τα καταφέρεις όλα». Εξήγησε πως μέρος των δυσκολιών δημιουργούνται λόγω της μικρής ηλικίας των παιδιών, όμως ο σύλλογος και το σχολείο έχουν θέληση και διοργανώνουν πολλές δραστηριότητες ξεπερνώντας τις δυσκολίες, κλείνοντας τη φετινή χρονιά με μία σειρά εκδηλώσεων που θα ολοκληρωθεί με την τελευταία μεγάλη γιορτή τον Ιούνιο.

Η δασκάλα της μουσικής Ρίτα Κοντακιώτου τόνισε πως η μουσική δίνει φτερά και για αυτό πρέπει τα παιδιά να μαθαίνουν μουσική, συμπληρώνοντας πως τα λάθη είναι φυσιολογικά και αναμενόμενα στην ηλικία αυτή και πως η προσπάθεια είναι που μετράει.

Τη χαρά της για τη συμμετοχή της στην εκδήλωση εξέφρασε και η μικρή μαθήτρια Όλγα που έπαιξε κιθάρα, και όπως είπε: «έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Προσπάθησα και αυτό μου είναι αρκετό».



 nstv.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου