Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Η ταινία «Η Οικογένεια Μπελιέ» προβάλλεται στο πρώην Κάμπινγκ Βούλας, την Παρασκευή 21 Ιουλίου στις 9.30μμ

Η γαλλική κομεντί τού Eric Lartigau «Η Οικογένεια Μπελιέ - La Famille Belier» (2014, 106'), θα προβληθεί την Παρασκευή 21 Ιουλίου στις 9.30μμ στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρώην Κάμπινγκ Βούλας.

Η προβολή γίνεται στο κτήριο της πύλης εισόδου των πεζών και η είσοδος είναι δωρεάν.
Προσοχή στη νέα ώρα έναρξης της προβολής: 9.30μμ.


Σκηνοθεσία: Eric Lartigau
Πρωταγωνιστούν: Louane Emera, Eric Elmosnino, François Damiens, Karin Viard


Λίγα λόγια για την ταινία:

Η Paula είναι η μοναδική φωνή στην τετραμελή οικογένειά της. Ο πατέρας της, η μητέρα της και ο αδερφός της είναι όλοι κωφάλαλοι και καθημερινά αναλαμβάνει τον ρόλο του διερμηνέα για να τους βοηθάει.


Φροντίζει ενεργά τη διαχείριση της φάρμας τους, πουλάει με κέφι τα γαλακτοκομικά προϊόντα τους και παράλληλα πηγαίνει στο σχολείο. Εκεί, ο καθηγητής της μουσικής αντιλαμβάνεται τις δυνατότητες της φωνής της, την αναγκάζει να γίνει μέλος της σχολικής χορωδίας και σιγά-σιγά την καθοδηγεί να ξεδιπλώσει το ταλέντο της.

Καθώς το χάρισμά της εξελίσσεται, ο καθηγητής τής παρουσιάζει μία εναλλακτική που δεν είχε τολμήσει να σκεφτεί ποτέ. Της προτείνει να συμμετάσχει στον μεγαλύτερο μαθητικό διαγωνισμό μουσικής στο Παρίσι, όπου η νίκη θα μπορούσε να της προσφέρει μια υποτροφία και μια λαμπρή καριέρα στο τραγούδι.

Η Paula θέλει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, αλλά δε νιώθει έτοιμη να εγκαταλείψει τους γονείς της που τόσο τη χρειάζονται.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου