Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

Η ταινία «Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε» προβάλλεται στο πρ. Κάμπινγκ Βούλας, την Παρασκευή 28 Ιουλίου στις 9.30μμ

Η αμερικάνικη ταινία τού David Fincher «Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε - The Gone Girl» (2014, 149'), θα προβληθεί την Παρασκευή 28 Ιουλίου στις 9.30μμ στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρ. Κάμπινγκ Βούλας.

Η προβολή γίνεται στο κτήριο της πύλης εισόδου των πεζών και η είσοδος είναι δωρεάν.
Προσοχή στη νέα ώρα έναρξης της προβολής: 9.30μμ.


Σκηνοθεσία: David Fincher
Πρωταγωνιστούν: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, Tyler Perry, Carrie Coon


Λίγα λόγια για την ταινία:


Ο Nick και η γυναίκα του Amy έχουν πρόσφατα μετακομίσει από τη Νέα Υόρκη στις μεσοδυτικές πολιτείες. Εκείνος συγγραφέας και εκείνη πάντα cool, οι δύο τους έχουν όλα τα φόντα να αποτελέσουν το τέλειο δείγμα σύγχρονης συζυγικής ευτυχίας και γαλήνης.


Όμως εντελώς ξαφνικά, η Amy εξαφανίζεται κατά την ημέρα της 5ης επετείου του γάμου τους αφήνοντας να αποκαλυφθούν οι πρώτες ρωγμές στη σχέση τους. Ο Nick μετατρέπεται σε βασικό ύποπτο της εξαφάνισης, με ένα πέπλο μυστηρίου να καλύπτει την αλλόκοτη συμπεριφορά του.

Η αναζήτηση της Amy θα προκαλέσει μια φρενίτιδα χωρίς προηγούμενο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία την αναζητούν -ζωντανή ή νεκρή, δεν έχει σημασία- προκειμένου να ταΐσουν τα μάτια του, διψασμένου για αποκαλύψεις, αδηφάγου κοινού.


Η ταινία εξερευνά τη σύγχρονη κουλτούρα των media και της ενημέρωσης αλλά βουτάει την ίδια στιγμή, βαθιά, στα πιο σκοτεινά μέρη των ανθρώπινων σχέσεων και του γάμου - εκεί, όπου η μαύρη κωμωδία αντλεί τη θεματολογία της μέσα από κάλπικες υποσχέσεις και αναπόφευκτες πλάνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου