Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

"Έφυγε" ο Τάσος Λαβασάς, πρώην αντιδήμαρχος Ελληνικού. Αύριο, Σάββατο 29 Ιουλίου, στις 1.30μμ η κηδεία του

Ο Τάσος Λαβασάς, ένας ήπιος χαρακτήρας με απαράμιλλο ήθος, ένας επιστήμονας με μακροχρόνια προσφορά στην Κοινότητα αρχικά και τον Δήμο Ελληνικού στη συνέχεια, έχασε τη μάχη με τον θάνατο σήμερα το πρωί.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 29 Ιουλίου στις 1.30μμ από τον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στα Σούρμενα.

Το ιστολόγιό μας εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-Αργυρούπολης, της οποίας ο Τάσος Λαβασάς υπήρξε στέλεχος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος:

Έφυγε σήμερα από κοντά μας ο Τάσος Λαβασάς, ιστορικό στέλεχος της παράταξης από την εποχή που το Ελληνικό ήταν κοινότητα.


Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1947. Σπούδασε αρχιτέκτονας στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας.


Παντρεύτηκε με την Άννα Καράπα - Λαβασά με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά την Ελένη και τον Κωνσταντίνο.


Το 1978 εκλέχτηκε για πρώτη φορά κοινοτικός σύμβουλος Ελληνικού με τον συνδυασμό του Κώστα Κορτζίδη και συνέχισε επί σειρά ετών να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Ελληνικό από θέσεις ευθύνης, ως αντιδήμαρχος στον τομέα των Τεχνικών Υπηρεσιών και της εκπαίδευσης. Διατέλεσε εκδότης της εφημερίδας «ΕΛΛΗΝΙΚΟ» της Δημοκρατικής Ενότητας Ελληνικού.


Συνέχισε ως στέλεχος της παράταξης, υποψήφιός της και δημοτικός σύμβουλος και με επικεφαλής τον Χρήστο Κορτζίδη.


Ως επιστήμων και επαγγελματίας αλλά και ως αυτοδιοικητικός παράγοντας ο Τάσος διακρίθηκε για το ήθος και την πραότητα του χαρακτήρα του, για την ακούραστη προσφορά του.

Η κηδεία του Τάσου Λαβασά, θα γίνει το Σάββατο 29 Ιουλίου, στις 1.30 μ.μ. στην εκκλησία της Μεταμόρφωσης Σωτήρα, στα Σούρμενα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου