Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Γιόρτασαν, χόρεψαν και αποχαιρέτησαν την σχολική χρονιά στο 5o ΓΕΛ Νέας Σμύρνης

του Σπύρου Ροδόπουλου


Την Παρασκευή 23 Ιουνίου το 5ο ΓΕΛ Νέας Σμύρνης αποχαιρέτησε επίσημα την γενιά του 1999, σε μία λαμπρή τελετή αποφοίτησης.

Αποδεσμευμένοι από το άγχος των Πανελλαδικών εξετάσεων, οι μαθητές της Γ’ τάξης του Λυκείου γιόρτασαν ανάμεσα σε καθηγητές και φίλους την λήξη της πορείας τους στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση και παρέλαβαν επαίνους.

Ο Διευθυντής του Λυκείου Βασίλης Αλατζάς απένειμε τιμητική πλακέτα στην Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Νάνσυ Βάθη Δρόλια, και στον πρώην Πρόεδρο Σπύρο Βάθη για την πολυετή προσφορά τους στο σχολείο.


Νωρίτερα ο δήμαρχος της πόλης Στ.Τζουλάκης απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

Στην γιορτή απηύθυνε χαιρετισμό ο Αλέξανδρος Ζαβός, Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και Δημοτικός Σύμβουλος, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα του www.nstv.gr δήλωσε πως η είσοδος σε μια
σχολή δεν είναι αρκετή για τους απαιτητικούς ρυθμούς της κοινωνίας, γι’ αυτό πολλά παιδιά ίσως να αναγκαστούν να φύγουν στο εξωτερικό.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, δήλωσε στο NSTV πως οι γονείς οφείλουν να είναι δίπλα στα παιδιά τους καθώς το σχολείο συμβολίζει μία ολόκληρη κοινωνία, ενώ υποστήριξε πως για την δημιουργία μίας ωραίας τελετής, τα λεφτά δεν αποτελούν καταλύτη, αλλά χρειάζεται δουλειά και κέφι.


Τέλος, οι μαθητές του 5ου Λυκείου που μίλησαν στην κάμερα του NSTV δήλωσαν πως τους άρεσε πολύ η εκδήλωση και αναμένουνε με ανυπομονησία τις διακοπές του καλοκαιριού.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου