Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Απόψε στο Μοσχάτο η ταινία «Νικόστρατος: ένα ξεχωριστό καλοκαίρι» στην Κινηματογραφική Λέσχη Μεσοποταμίας

Η Κινηματογραφική Λέσχη της Μεσοποταμίας συνεχίζει τις προβολές για τον μήνα Αύγουστο με την ταινία «Νικόστρατος: ένα ξεχωριστό καλοκαίρι» του Ολιβιέ Ορλέ.
 

Η προβολή θα γίνει την Τετάρτη 23 Αυγούστου στις 8.45μμ, στην αυλή της Μεσοποταμίας, Πλάτωνος 13 στο Μοσχάτο.
Προσοχή: Οι προβολές για όλο το καλοκαίρι γίνονται κάθε Τετάρτη στις 8.45μμ.


Η είσοδος είναι όπως πάντα δωρεάν, αλλά, εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να συνεισφέρετε στο Καλάθι της Αλληλεγγύης φέρνοντας μαζί σας τρόφιμα μακράς διαρκείας ή στο Αλληλέγγυο Σχολείο Μεσοποταμίας με μαρκαδόρους πίνακα και τετράδια Α4.


Λίγα λόγια για την ταινία:

Η σχέση ανάμεσα σ' ένα αγόρι κι έναν πελεκάνο αλλά και ανάμεσα στο αγόρι κι ένα κορίτσι, σε μια άνιση, δοσμένη με λεπτότητα και ευαισθησία ταινία για παιδιά (μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, χωρίς δυστυχώς πρωτότυπη κόπια).


Ύστερα από ένα πρώτο, κάπως αργό και με αρκετά κλισέ, μέρος, η ταινία αποκτά φρεσκάδα και ρυθμό χάρη στην εμφάνιση της Αγγελικής και τη σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα σ' αυτήν και τον Γιάννη.

Στα θετικά της ταινίας οι ερμηνείες των δύο νεαρών πρωταγωνιστών, Τιμπόλτ Λε Κεγιέκ και Τζέιντ-Ρόουζ Πάρκερ, αλλά και του Εμίρ Κουστουρίτσα, που δίνει στο ρόλο του άξεστου, επιφανειακά σκληρού, πατέρα, μια ποιητική, σχεδόν σουρεαλιστική διάσταση.

Το event στο facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου