Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Αύριο η συναυλία-αφιέρωμα στους Ν. Παπάζογλου & Μ. Ρασούλη - Εισιτήρια σε "τιμές αλληλεγγύης" διαθέτει η «Καλλίπολις»

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» οργανώνει ομαδική έξοδο στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά για τη συναυλία -αφιέρωμα στους Ν. Παπάζογλου & Μ. Ρασούλη- "Βαριά Βαλίτσα" που διοργανώνει η «Αλληλεγγύη Πειραιά», αύριο, Τετάρτη 30 Αυγούστου στις 9.00μμ.

Η «Καλλίπολις» διαθέτει εισιτήρια σε... ΤΙΜΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ μέχρι απόψε, Τρίτη στις 9.00μμ, λόγω του περιορισμένου αριθμού τους, ενώ το ραντεβού για τη μετάβαση στο Βεάκειο είναι για αύριο στις 7.30μμ στον χώρο της «Καλλίπολης» (Ελληνικό, Καλλιπόλεως 33).


Ο Μανώλης Ρασούλης και ο Νίκος Παπάζογλου συνέθεσαν, τραγούδησαν και τελικά μίλησαν στην καρδιά μας, μέσα από αμέτρητα τραγούδια που λειτούργησαν καταλυτικά στην πολιτιστική συνείδηση αυτής της χώρας.


Το αφιέρωμα αυτό, επεξεργασμένο από τους φίλους και συνοδοιπόρους τους, με την συμμετοχή γνωστών συνεργατών τους, υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά με πολλά αγαπημένα τραγούδια.

Οι Κυβερνήσεις Πέφτουνε μα η Αγάπη Μένει, Κανείς εδώ δεν τραγουδά, Κυρ Διευθυντά των δίσκων, Πότε Βούδας Πότε Κούδας, Αχ Ελλάδα Σ’Αγαπώ, Εάν πεθάνει μια Αγάπη, Με τα Φώτα Νυσταγμένα, Όλα σε θυμίζουν, Υδροχόος, Φαντάρος, Νιώσε με, Τίποτα δεν πάει χαμένο, Τρελή και αδέσποτη, Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια, ‘Ενα και Ένα…


Περισσότερα για τη συναυλία μπορείτε να δείτε με κλικ εδώ.

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου