Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

«Τα χιόνια του Κιλιμάντζαρο» προβάλλει ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», την Κυριακή 21 ΙανουαρίουΜε την κοινωνική γαλλική ταινία του Ρομπέρ Γκεντιγκιάν «Τα χιόνια του Κιλιμάντζαρο - Les Neiges Du Kilimandjaro» συνεχίζει τις προβολές του Ιανουαρίου η Ομάδα Κινηματογράφου του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις».

Η προβολή θα γίνει την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 7.30μμ, στον Πολυχώρο «Καλλίπολις» (
Καλλιπόλεως 33, Ελληνικό), ο οποίος βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.

Η είσοδος είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης για τις ανάγκες οικογενειών που έχουν πληγεί από την κρίση.
Λίγα λόγια για την ταινία:


Γαλλική κοινωνική ταινία, 2011, έγχρωμη, 90' σε σκηνοθεσία Ρομπέρ Γκεντιγκιάν με τους: Ζαν-Πιέρ Νταρουσέν, Αριάν Ασκαρίντ, Ζεράρ Μεϊλάν.

Ένα ζευγάρι πενηνταπεντάρηδων, ο άντρας του οποίου έχει χάσει πρόσφατα τη δουλειά του, πέφτει θύμα ληστείας. Δεν ξέρει πώς να αντιδράσει όμως όταν διαπιστώνει ότι αυτή έχει οργανωθεί από έναν επίσης απολυμένο πρώην συνάδελφο του συζύγου, ο οποίος αναθρέφει μόνος τα δύο μικρά αδέρφια του.


Δείτε εδώ το πρόγραμμα προβολών του Ιανουαρίου  Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου