Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Η ταινία «Στην παγίδα του Νόμου» στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», την Τρίτη 30 Ιανουαρίου στις 7.30μμ


Με την αμερικανική ταινία του Τζιμ Τζάρμους «Στην παγίδα του Νόμου - Down by Low» ολοκληρώνει τις προβολές τού Ιανουαρίου η Ομάδα Κινηματογράφου του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις».
 
Η προβολή θα γίνει την Τρίτη 30 Ιανουαρίου στις 7.30μμ, στον Πολυχώρο «Καλλίπολις» (Καλλιπόλεως 33, Ελληνικό), ο οποίος βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό
και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.

Η είσοδος είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης για τις ανάγκες οικογενειών που έχουν πληγεί από την κρίση.


Λίγα λόγια για την ταινία:

Αμερικανική ταινία, 1986, Α/Μ, 107' σε σκηνοθεσία Τζιμ Τζάρμους με τους: Ρομπέρτο Μπενίνι, Τζον Λούρι, Τομ Γουέιτς, Νικολέτα Μπράσκι.


Στην τρίτη ταινία του Τζιμ Τζάρμους πρωταγωνιστεί η παρέα των Τομ Γουέιτς, Τζον Λούρι και Ρομπέρτο Μπενίνι, η οποία προσπαθεί να ξεφύγει από τα δίχτυα του νόμου και τη μοίρα της.


Μαύρο χιούμορ, ευρηματικό σενάριο και αξέχαστες σκηνές σε μία από τις καλύτερες στιγμές του ανεξάρτητου αμερικανικού σινεμά.


Δείτε εδώ το πρόγραμμα προβολών του Ιανουαρίου



Διαβάστε:


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου