Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Την ταινία «Μπιγκ Χιτ» προβάλλει η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης, την Παρασκευή 2 Μαρτίου

Με το φιλμ νουάρ «Μπιγκ Χιτ - Big Hit» του Κάρολου Ζωναρά συνεχίζει το αφιέρωμα στον Νέο Ελληνικό Κινηματογράφο η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης (ΚΙ.Λ.ΕΛΛ.ΑΡ.), την Παρασκευή 2 Μαρτίου στις 9.30μμ.
 
Οι προβολές πραγματοποιούνται στον κινηματογράφο "Σοφία" στην Αργυρούπολη, Ευσταθιάδη 2 - Πλατεία Αγίας Τριάδας, κάθε Παρασκευή στις 9.30μμ, θα διαρκέσουν
μέχρι τις 16 Μαρτίου
και η είσοδος -όπως πάντα- είναι δωρεάν.
 

Λίγα λόγια για την ταινία:

Eλληνικό φιλμ νουάρ, 2012, Α/Μ, 94′, σε σκηνοθεσία Κάρολου Ζωναρά, με τους Μελέτη Γεωργιάδη, Κάτια Ο' Γουόλις, Γρηγόρη Γαλάτη, Ευγενία Αποστόλου, Άλεξ Σπυρόπουλο, Δημήτρη Λιόλιο.

Στην προσπάθειά του να εξιχνιάσει τα αίτια της ύποπτης αυτοκτονίας ενός συναδέλφου του, ο υπαστυνόμος Κορμάς θα έρθει αντιμέτωπος με έναν επικίνδυνο γκάνγκστερ και μια υπόθεση διαφθοράς, που φτάνει πολύ βαθύτερα απ’ όσο φανταζόταν.

Υποψηφιότητες Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου 2013: Καλύτερης Ενδυματολογίας, Καλύτερης Σκηνογραφίας, Καλύτερης Φωτογραφίας.


Στην προβολή θα παραστεί ο σκηνοθέτης της ταινίας Κάρολος Ζωναράς και η ηθοποιός Katia Leclerc O'Wallis που θα συζητήσουν με το κοινό.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου