Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018

Τι προβλέπεται να γίνει στο Ελληνικό μετά το ΣΟΑ και την υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος; - Ενημερωτική εκδήλωση στο «Καλλίπολις»


Το πρώην αεροδρόμιο θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως η «αυλή» του Ελληνικού, της Γλυφάδας, του Αλίμου και της Αργυρούπολης και η κάθε μορφής «αξιοποίησή» του θα επηρεάσει τη ζωή των κατοίκων και εργαζομένων των νοτίων προαστίων -και όχι μόνο- της Αθήνας.

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» διοργανώνει εκδήλωση προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες για το τι πρόκειται να γίνει στο Ελληνικό μετά την κατάθεση του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης (Σ.Ο.Α.) από τους επενδυτές & το ΤΑΙΠΕΔ και την υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος.

Η εκδήλωση θα γίνει στον Χώρο «Καλλίπολις» την Τετάρτη 25 Απριλίου στις 7.30μμ με ομιλητή από την Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού.Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «
Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση.

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά από τις 6.00μμ.
Ειδικά για τον Απρίλιο, τα Σαββατοκύριακα λειτουργεί πιλοτικά και το μεσημέρι 11.00πμ έως 3.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην
Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Άλλες  δραστηριότητες που «τρέχουν» στο «Καλλίπολις»:


Τετάρτη 24 Απριλίου, ώρα 9.00μμ:
«Το Μερίδιο των Αγγέλων - The Angels' Share»
Αγγλική κωμωδία, 2012, έγχρωμη, 101΄, σε σκηνοθεσία Κεν Λόουτς, με τους Τζον Χένσοου, Πολ Μπράνιγκαν, Ρότζερ Άλαν.
Δείτε εδώ το event στο facebook

Κυριακή 29 Απριλίου, 8.30μμ: Οι 4 φυγάδες - Tutti A Casa
Ιταλική κωμωδία, 1960, Α/Μ, 120΄, σε σκηνοθεσία Λουίτζι Κομεντσίνι, με τους Αλμπέρτο Σόρντι, Εντουάρντο ντε Φιλίππο, Κομέντια ντελ’ άρτε.


Δευτέρα 30 Απριλίου, ώρα 8.30μμ: Μουσική - πολιτική εκδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά με τη συμμετοχή απεργών της
Coca Cola που πρωτοστάτησαν στο κίνημα «Ούτε γουλιά», όταν η εταιρεία έκλεισε το εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης και μετέφερε τις δραστηριότητές του στη Βουλγαρία.

Διαβάστε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου