Δευτέρα, 9 Απριλίου 2018

Προβολή της ταινίας «Ο Άνεμος Χορεύει το Κριθάρι» του Ken Loach στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»


Πρώτη προβολή μετά την πασχαλινή ανάπαυλα στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» με την πολιτική/δραματική ταινία «Ο Άνεμος Χορεύει το Κριθάρι - The Wind that Shakes the Barley», του Ken Loach, και 2η του αφιερώματος στον μεγάλο άγγλο σκηνοθέτη, την Τρίτη 10 Απριλίου στις 9.00μμ.

Το αφιέρωμα στον Ken Loach περιλαμβάνει ακόμα δύο χαρακτηριστικές ταινίες που θα προβάλλονται διαδοχικά κάθε Τρίτη στις 9.00μμ, ενώ οι προβολές της Κυριακής (δεν θα γίνει προβολή την Κυριακή του Θωμά) θα γίνονται στις 8.30μμ.


Για την ταινία:


Αγγλική πολιτική/δραματική ταινία, 2006, έγχρωμη, 124΄, σε σκηνοθεσία Κεν Λόουτς, με τους Σίλιαν Μέρφι, Λίαμ Κάνιγχαμ, Όρλα Φιτζέραλντ.


Στην Ιρλανδία του 1920, ο Ντάμιεν εγκαταλείπει την ιατρική του καριέρα και γίνεται παρτιζάνος στον αγώνα κατά των Βρετανών.
Διαφωνώντας αργότερα με την απόφαση της μερικής ανεξαρτησίας, αρνείται να παραδώσει τα όπλα και παίρνει μέρος σε μια εμφύλια σύγκρουση που τον φέρνει αντιμέτωπο με τον αδελφό του.
Χρυσός Φοίνικας Φεστιβάλ Καννών 2006.


Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «
Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση.

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά από τις 6.00μμ.
Ειδικά για τον Απρίλιο, τα Σαββατοκύριακα θα λειτουργήσει πιλοτικά και το μεσημέρι 11.00πμ έως 3.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην
Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

 Διαβάστε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου