Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Η ταινία «The Back-Up Plan» προβάλλεται στο πρώην Κάμπινγκ Βούλας, την Παρασκευή 11 Μαΐου στις 9.00μμ

Η αμερικανική ερωτική κομεντί «The Back-Up Plan» του Άλαν Πουλ, θα προβληθεί την Παρασκευή 11 Μαΐου στις 9.00μμ στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρ. Κάμπινγκ Βούλας.

Η προβολή γίνεται στο κτίριο της πύλης εισόδου
πεζών και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Προσοχή: Η νέα ώρα έναρξης της προβολής είναι στις 9.00μμ.


Λίγα λόγια για την ταινία:

Αμερικανική ερωτική κομεντί, 2010, έγχρωμη, 106΄, σε σκηνοθεσία Άλαν Πουλ, με τους: Τζένιφερ Λόπεζ, Άλεξ Ο'Λάφλιν, Μικαέλα Γουότκινς


Μετά από πολλές περιστασιακές σχέσεις και αφού ο Κύριος Τέλειος δε φαίνεται στον ορίζοντα, η Ζόι (Τζένιφερ Λόπεζ) αποφασίζει να ζήσει μόνη της την εμπειρία της μητρότητας και να κάνει παιδί από δότη σπέρματος. Την ημέρα όμως της τεχνητής γονιμοποίησης, συναντά τον Σταν (Άλεξ Ο’ Λάφλιν), έναν άνδρα που μοιάζει να πληροί όλες τις προδιαγραφές.


Στην προσπάθειά της να κρύψει τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης για να ξεκινήσει μία σχέση μαζί του, τα απανωτά λάθη της Ζόι στέλνουν λάθος μηνύματα στον Σταν.

Όταν του αποκαλύπτει το λόγο για την ακατανόητη συμπεριφορά της, ο Σταν δέχεται να σταθεί στο πλευρό της. Για να συνειδητοποιήσουν μέσα στο ορμονικό χάος και τις προετοιμασίες του τοκετού, πως στην πραγματικότητα δε γνωρίζουν τίποτα ο ένας για τον άλλο...

Όταν δύο άνθρωποι αποφασίζουν να κάνουν παιδί προτού καν ερωτευτούν, μήπως σημαίνει ότι είναι πράγματι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο; Μια κωμωδία που εξερευνά τις σχέσεις, τον έρωτα και την οικογένεια... από την ανάποδη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου