Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Σε κομματικό μαγαζί της Νέας Δημοκρατίας μετατρέπει το Δήμο Γλυφάδας ο δήμαρχος της πόλης Γ. Παπανικολάου

Είναι ανεπίτρεπτες και δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές σκανδαλώδεις τακτικές μετατροπής του δημαρχιακού μεγάρου
σε κομματικά γραφεία της ΝΔ και γραφεία προώθησης των προσωπικών πολιτικών του κ. δημάρχου, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική κίνηση "Ανατροπή στη Γλυφάδα - Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία".

Σήμερα για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πόλεις μας, απαιτείται σεβασμός στους συμπολίτες μας όλων των απόψεων και κομματικών πεποιθήσεων, αντιπαράθεση προγραμμάτων, σύνθεση απόψεων και συναίνεση.

Και στην κατεύθυνση αυτή θα συμβάλλει αποφασιστικά ο νέος νόμος για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ο «Κλεισθένης 1» και κυρίως η θέσπιση της απλής αναλογικής για την εκλογή του Δημοτικού Συμβουλίου, καταλήγει η ανακοίνωση της "Ανατροπής".

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Έχουμε καταγγείλει και παλαιότερα τον Δήμαρχο Γλυφάδας κ. Παπανικολάου για τη μετατροπή του Δήμου σε «παραμάγαζο» της Νέας Δημοκρατία και μάλιστα του προσωπικού του μηχανισμού.

Τώρα τον καταγγέλλει με δημόσια ανακοίνωσή του δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του.

Ο πρώτος σε σταυρούς και πρώην αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Τζούβελης με ανακοίνωσή του σε τοπικά μέσα, αλλά και την κεντρική εφορευτική επιτροπή της ΝΔ, καταγγέλλει τον κ. Παπανικολάου ότι ενόψει των εσωκομματικών διαδικασιών εκλογής της ηγεσίας της Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. πρωτοστατεί μέσω των συνεργατών του στη μαζική ηλεκτρονική εγγραφή από τους υπολογιστές του Δημαρχείου πολιτών που επισκέπτονταν το Δημαρχείο και το γραφείο Δημάρχου, ενώ «ζητήθηκε» να εγγραφούν με τον ίδιο τρόπο και υπάλληλοι του Δήμου.

Την τακτική του δημάρχου Γλυφάδας να χτίζει το προσωπικό προφίλ του με πολυπληθές επιτελείο και επικοινωνιακή πολιτική που όμως στερείται ουσιαστικού έργου την γνωρίζουμε από καιρό και την έχουμε επανειλημμένα καταγγείλει.

Όμως είναι ανεπίτρεπτες και δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές σκανδαλώδεις τακτικές μετατροπής του δημαρχιακού μεγάρου σε κομματικά γραφεία της ΝΔ και γραφεία προώθησης των προσωπικών πολιτικών του κ. Δημάρχου.

Οι πρακτικές των κομματικών στρατιών, της άλωσης των δομών από ημετέρους και ο διαχωρισμός των πολιτών σύμφωνα με το εάν συντάσσονται με το κομματικό μας «μαγαζάκι» είναι απόλυτα καταδικαστέες και πρέπει άμεσα να αποβληθούν από το Δήμο μας. Είναι πρακτικές που έρχονται από παλιά και έχουν οριστικά καταδικαστεί από τους συμπολίτες μας.

Σήμερα για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πόλεις μας, απαιτείται σεβασμός στους συμπολίτες μας όλων των απόψεων και κομματικών πεποιθήσεων, αντιπαράθεση προγραμμάτων, σύνθεση απόψεων και συναίνεση.

Και στην κατεύθυνση αυτή θα συμβάλλει αποφασιστικά ο νέος νόμος για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ο «Κλεισθένης 1» και κυρίως η θέσπιση της απλής αναλογικής για την εκλογή του Δημοτικού συμβουλίου.

Γλυφάδα 13-5-2018
Ανατροπή στη Γλυφάδα - Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου