Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης: Ανικανότητα (;) αδιαφορία (;) ή και τα δύο; - Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο αποκαρδιωτικό

σχολιάζει ο Δημήτρης Βάσσιος

«Δικαιολογημένα έχουν αγανακτήσει οι πολίτες του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης από την ανικανότητα της δημοτικής αρχής να συντηρήσει μια αξιοπρεπώς καθαρή πόλη, ιδιαίτερα στις "αθέατες" γειτονιές, όπου δεν γίνονται φιέστες και δεν φτάνουν οι κάμερες», γράφαμε πριν 15 μέρες παρουσιάζοντας αδιάσειστα στοιχεία για την κατάσταση που επικρατεί. 

Σήμερα παρουσιάζουμε ένα από αυτά τα σημεία, για το οποίο και τότε είχαμε επισημάνει ότι «η κατάσταση αυτή υπάρχει πολλούς μήνες πριν τη φωτογράφιση» της 27ης Απριλίου και το μόνο που έχει αλλάξει είναι τα χόρτα που φύτρωσαν και μεγάλωσαν.

Ας αφήσει λοιπόν στην άκρη τις πομπώδεις αναρτήσεις η διοίκηση Κωνσταντάτου και ας ασχοληθεί επιτέλους σοβαρά -εφόσον μπορεί βέβαια- με τα πραγματικά προβλήματα των συνοικιών της πόλης μας.

Ας πάψει επιτέλους ο αντιδήμαρχος καθαριότητας να αμπελοφιλοσοφεί αυτάρεσκα στο facebook φωτογραφιζόμενος να πίνει το καφεδάκι του στις λιμνούλες του βουνού κι ας πάρει με τη σειρά τους δρόμους της πόλης μας για να δει τι γίνεται.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου