Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Πρωταθλήτρια Ελλάδας η ομάδα γυναικών του Γ.Σ. Γλυφάδας - Συγχαρητήρια από την «Ανατροπή στη Γλυφάφα»

Πρωταθλήτρια Ελλάδας στέφθηκε στον στίβο η ομάδα γυναικών του Γ.Σ. Γλυφάδας με 115 βαθμούς για δεύτερη φορά στην ιστορία του συλλόγου, που είναι πλέον από τα λίγα σωματεία που έχουν κατακτήσει τον τίτλο δύο φορές στα 120 χρόνια ιστορίας του ΣΕΓΑΣ.

Με αυτή την επιτυχία η γυναικεία ομάδα του συλλόγου εγγράφεται στη Χρυσή Βίβλο των Γυναικών που έχουν στεφθεί Πρωταθλήτριες Ελλάδας από το 1931 μέχρι σήμερα, ενώ σπουδαία εμφάνιση είχε και η ομάδα ανδρών που κατέλαβε την 10η θέση με 46 βαθμούς.


Συγχαρητήρια από την «Ανατροπή στη Γλυφάδα - Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία»
 

Η δημοτική κίνηση «Ανατροπή στη Γλυφάδα - Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία», και ο επικεφαλής της δημοτικός σύμβουλος Τάσος Ταστάνης εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου Γλυφάδας, τους προπονητές τους και τη διοίκηση του συλλόγου για τις μεγάλες τους επιτυχίες στα πρωταθλήματα στίβου και αγώνες όλων των κατηγοριών σε όλη τη χώρα, με αποκορύφωμα την τελευταία μεγάλη επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών όπου αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στις γυναίκες και οι αθλητές του κατέκτησαν 7 Πανελλήνια μετάλλια.

Τα αποτελέσματα αυτά είναι απόρροια της τεράστιας προσπάθειας που γίνεται από τους αθλητές και τις αθλήτριες, τους προπονητές τους και τη διοίκηση με πενιχρά μέσα και τεράστιες δυσκολίες και εμπόδια, δίχως τη βοήθεια της πολιτείας και της δημοτικής αρχής.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι προσπάθειές τους αυτές θα φέρουν και άλλες επιτυχίες Πανελλαδικής εμβέλειας.

Ευχόμαστε να συνεχίσετε τη δουλειά σας με τον ίδιο ενθουσιασμό και να είστε σίγουροι ότι, τόσο ο Γυμναστικός Σύλλογος Γλυφάδας -όσο και τα υπόλοιπα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία της πόλης μας- θα βρουν τη θερμή συμπαράσταση της «Ανατροπής στη Γλυφάδα - Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία» και του Τάσου Ταστάνη στην προσπάθειά τους για την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα για το καλό της νεολαίας της πόλης μας.

Γλυφάδα 16 Ιουλίου 2018
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου