Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Ταξικός πρωθυπουργός, Πολάκης με Novartis, πολιτισμός με εισιτήριο & απατεώνες με εξιτήριο


Πρώτη φορά πρωθυπουργός απευθύνεται στους εργάτες με λόγο ταξικό και χαιρετίζει τις κινητοποιήσεις τους, ο Πολάκης κάνει κυβερνητικό απολογισμό & προγραμματισμό μέσω Novartis.
 
Στην Ηλιούπολη ο δήμαρχος βάζει εισιτήριο στον πολιτισμό "πουλώντας" στους πολίτες βαριά καλλιτεχνικά ονόματα, ενώ η τυφλή δικαιοσύνη βλέπει επιληψία στον καλό πελάτη του Βορίδη - απατεώνα της energa, που έτρωγε στη Μύκονο τα λεφτά των πολιτών, επιραβεύοντάς τον με εξιτήριο.

Η ατζέντα της 24ης Αυγούστου, όπως καταγράφηκε στο ιστολόγιό μας:

Αλέξης Τσίπρας από τη Σύρο: Προτεραιότητα η επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων και η αύξηση του κατώτατου μισθού

«Δεν ξεχνάμε ούτε ποιοι είμαστε, ούτε από πού ερχόμαστε, ούτε ποιοι μας έφεραν εδώ, ούτε ποιους εκπροσωπούμε και ούτε ποιους θέλουμε να ξαναφέρουμε στο προσκήνιο της κοινωνικής και της πολιτικής ζωής την επόμενη μέρα.
Τους ανθρώπους του μόχθου και της δουλειάς», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Παύλος Πολάκης με άρωμα... Novartis: Τι κατάφερε και τι πρέπει να κάνει η κυβέρνηση μέχρι το τέλος της θητείας της

Γι αυτό τις τελευταίες μέρες έχουν βγάλει στην πιάτσα και στο δημόσιο λόγο ότι πιο διεφθαρμένο, διαπλεκόμενο, ακροδεξιό, ρατσιστικό, παρασιτικό, ναζιστικό διαθέτουν σε πολιτικό και δημοσιογραφικό προσωπικό να μολύνει το δημόσιο χώρο με κηρύγματα μίσους και εκτροπής απέναντι στην αριστερά, καλώντας το Μητσοτάκη να λάβει (αν ποτέ γίνει πρωθυπουργός βέβαια) θεσμικά μέτρα που να αποκλείουν την επάνοδο της αριστεράς στην εξουσία!!!
Ακούστε παλληκάρια της διαπλοκής και της φακής:...

Τέσσερις μουσικές βραδιές στο Φεστιβάλ Ηλιούπολης με είσοδο επί πληρωμή

Η είσοδος στις εκδηλώσεις δεν είναι δωρεάν, και γι' αυτό -όπως ενημερώνει ο δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Βαλασόπουλος- το ταμείο θα είναι ανοιχτό τις ημέρες των εκδηλώσεων από τις 7.30μμ. Ώρα έναρξης εκδηλώσεων: 9.00μμ.
Χώρος πραγματοποίησης εκδηλώσεων: Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής».

Σκάνδαλο Energa: Όταν Καμίνης και Στουρνάρας «ξεχνούσαν» να παραστούν, όχι όμως και ο Βορίδης


Το ελληνικό Δημόσιο και ο δήμος Αθηναίων δεν είχαν παραστεί στη δίκη των υπευθύνων της εταιρείας -που κατηγορούνταν για υπεξαίρεση… μόλις 250 εκατ. ευρώ- για να διεκδικήσουν τα οφειλόμενα ως πολιτική αγωγή, αλλά «σφύριζαν αδιάφορα».
Αντιθέτως, είχε παραστεί στη διαδικασία ο Μάκης Βορίδης, ως… συνήγορος των κατηγορουμένων!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου