Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Συνελήφθη ο Αριστείδης Φλώρος και επιστρέφει στη φυλακή @ Πώς σχολίασε την είδηση ο Παύλος Πολάκης

πώς σχολίασε την είδηση ο  Παύλος Πολάκης

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΛΕΟΝ!!!
Μετά από συντονισμένες και ταχύτατες ενέργειες του Υπ. Εργασίας, του Υπ. Υγείας, του Υπ. Δικαιοσύνης και της Δικαιοσύνης και
του Υπ. Προστασίας του Πολίτη, ο απατεώνας Αριστείδης Φλώρος οδηγείται ξανά στη φυλακή!!!

Πώς λέμε Χριστοφοράκος; ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!

ΥΓ: Περιμένω ανακοινώσεις συγχαρητηρίων προς την κυβέρνηση από Κυριάκο Μητσοτάκη (με βίντεο στην Ομάδα Αλήθειας), Άδωνη Γεωργιάδη, Μάκη Βορίδη, Άρη Πορτοσάλτε, Φώφη Γεννηματά, Πατούλη Γεώργιο (ως ΙΣΑ και ως ΚΕΔΕ) και βέβαια από την πολυγραφότατη ΠΟΕΔΗΝ του χολεροκυνηγού και κατσαριδοπιάστη Γιαννάκου (που έχει πιει το αμίλητο νερό μια βδομάδα τώρα), του πρώην "προέδρου" των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ και ειδικού στο φακόρυζο Σταμάτη Πουλή και βεβαίως-βεβαίως πολύωρα αφιερώματα από Σκαϊ, Αντενα, Σταρ για το σκάνδαλο Energa και τη σχέση του Ανηψιού Μητσοτάκη με αυτό!!!




Δεκτή έκανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα το Συμβούλιο Εφετών Ευβοίας την έφεση που άσκησε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας, Λάμπρος Σοφούλης κατά του βουλεύματος αποφυλάκισης του επιχειρηματία Άρη Φλώρου.

Με το διατακτικό του βουλεύματος που εξέδωσε απόψε το δικαστικό συμβούλιο ακυρώνεται το βούλευμα αποφυλάκισης και διατάσσεται η σύλληψη του 39χρονου επιχειρηματία, όπως αναφέρει τηλεγράφημα του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας διαβίβασε το διατακτικό στη ΓΑΔΑ και η προσαγωγή του Άρη Φλώρου μετατράπηκε σε σύλληψη, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την αστυνομία.

Ο 39χρονος επιχειρηματίας θα επιστρέψει στις φυλακές καθώς έχει καταδικαστεί για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης των εταιρειών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος Energa - Hellas Power, σε κάθειρξη 21 ετών.

Προηγήθηκε άσκηση έφεσης του προϊστάμενου της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας, Λάμπρου Σοφουλάκη μετά από παραγγελία σχετική παραγγελία του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαρ. Βουρλιώτη στην οποία αναφέρεται ότι το πιστοποιητικό αναπηρίας δεν είναι πειστικό κι εμπεριστατωμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Άρης Φλώρος προσήχθη έξω από το σπίτι του, καθώς οι αστυνομικές αρχές είχαν λόγο να πιστεύουν πως θα αποπειραθεί να διαφύγει της επερχόμενης σύλληψής του λόγω της έφεσης στο βούλευμα με το οποίο είχε αποφυλακιστεί.

Τελικά η αρχική του προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη μετά από τη σχετική απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Ευβοίας που συνεδρίασε το βράδυ της Παρασκευή, με την οποία αποφασίστηκε να γίνει δεκτή η έφεση του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Λάμπρου Σοφουλάκη, κατά του βουλεύματος με το οποίο αποφυλακίστηκε ο επιχειρηματίας Άρης Φλώρος, με ποσοστό αναπηρίας 67%, που έχει καταδικαστεί σε 21 χρόνια κάθειρξη για την υπόθεση της Energa-Hellas Power.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου