Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Έκθεση με Συλλεκτικά Μικροαντικείμενα (Αντίκες) στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»


Έκθεση - μπαζάρ με μικρά συλλεκτικά αντικείμενα και μικροαντικείμενα ιδιαίτερης αισθητικής (αντίκες) θα πραγματοποιηθεί στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» (Καλλιπόλεως 33 - Ελληνικό, 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό).

Σε μια εποχή που έχουν χαθεί εικόνες, σκηνές, επαγγέλματα και ασχολίες και πλέον ανήκουν στο παρελθόν, οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να αποκτήσουν κάποια μικρά αντικείμενα για να κοσμούν τον χώρο τους χαρίζοντάς του μια άλλη αισθητική.

Για τα υπό εξαφάνιση σπάνια αντικείμενα και επαγγέλματα θα μιλήσει ο ζωγράφος Δημήτρης Γούλας στα εγκαίνια της έκθεσης, την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στις 8.00μμ.

Διάρκεια έκθεσης:
Παρασκευή 2 Νοεμβρίου έως Κυριακή 11 Νοεμβρίου.

Ωράριο:
Καθημερινά 6.00μμ - 10.00μμ
Κυριακή 11 Νοεμβρίου: 12.00 - 10.00μμ


Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «
Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.



Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση.

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην
Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Τηλέφωνο: 2114038454
email: kallipolis33@gmail.com

Διαβάστε:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου