Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Την αντιπολεμική ταινία «Αντιρρησίας Συνείδησης» προβάλλουν οι νέοι & νέες των «Συνεργών με την Ηλιούπολη»

Οι νέες και οι νέοι των «Συνεργών με την Ηλιούπολη» προβάλλουν την ταινία «Αντιρρησίας Συνείδησης - Hacksaw Ridge», τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στο Antika cafe-bar (Σοφ. Βενιζέλου 59, Ηλιούπολη).

Είναι μια ταινία του 2016, βιογραφική και βασισμένη στις εμπειρίες του Ντέσμοντ Ντος, ενός εθελοντή που έγινε ο πρώτος άοπλος που τιμήθηκε με το Μετάλλιο της Τιμής.

Διαδραματίζεται στην Ιαπωνία, στα πλαίσια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και έχει διάρκεια 139 λεπτά.

Σκηνοθετήθηκε από τον Μελ Γκίμπσον και πρωταγωνιστούν οι Άντριου Γκάρφιλντ, Σαμ Γουόρθινγκτον, Βινς Βον και Τερέζα Πάλμερ.

Όπως αναφέρουν οι νέες και οι νέοι των «Συνεργών με την Ηλιούπολη», «μετά το τέλος της προβολής ολοκληρώνεται η πρώτη μας θεματική που αφορά το αντιπολεμικό και θα μας δοθεί χρόνος για μια σύντομη ανάλυση των όσων παρακολουθήσαμε τον τελευταίο μήνα, αλλά και για έναν διάλογο γύρω από το θέμα του πολέμου».

 
 
Με άλλο Δελτίο Τύπου οι νέες και οι νέοι των «Συνεργών με την Ηλιούπολη», μεταξύ άλλων αναφέρουν:

«Με επιτυχία ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 26/11/2018 στην Αντίκα café-bar, η δεύτερη προβολή της αντιπολεμικής θεματικής από τις νέες και τους νέους των Συνεργών με την Ηλιούπολη. Σε μια πραγματικά γεμάτη από τον κόσμο αίθουσα, μεταφερθήκαμε στον πόλεμο του Βιετνάμ, μέσω της ταινίας: Αποκάλυψη, Τώρα!

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους και να δηλώσουμε τη χαρά μας, για ακόμη μια φορά, για την ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας. Διπλή χαρά για εμάς και το γεγονός της συντριπτικής πλειοψηφίας των νέων στο χώρο προβολής».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου