Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Ελληνικό-Αργυρούπολη: Εναρκτήρια προεκλογική συγκέντρωση της Δημοτικής Συνεργασίας, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου

Τις μηχανές στο φουλ βάζει η Δημοτική Συνεργασία στο δρόμο προς τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του sinergasia.gr.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα,
έγινε συνάντηση γνωριμίας του πρώτου πυρήνα του ψηφοδέλτιου της ΔΣΕΑ και ακολουθεί προεκλογική συγκέντρωση στην Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 6.00μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης».

Ο επικεφαλής της παράταξης Χρήστος Κορτζίδης στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιανουαρίου, άνοιξε την συζήτηση και ξεκίνησε μια ζωηρή κουβέντα γύρω από σημαντικά ζητήματα και πλευρές της ζωής στην πόλη μας.

Η συζήτηση, όπως ήταν αναμενόμενο, άγγιξε το θέμα της «ιδιωτικοποίησης του Ελληνικού, τα κρούσματα φασισμού- ρατσισμού, την εμμονή προβολής υποχρεωτικών έργων για όλους τους δήμους- όπως αυτό της ανακαίνισης των παιδιών χαρών- με τρόπο τελείως παραπλανητικό από την παρούσα Διοίκηση και πάντα προς χάρη της δωρεάν διαφήμισής της, την ελεγχόμενη στάθμευση και τα επιπλέον προβλήματα που προσθέτει η εφαρμογή και επέκτασή της στην καθημερινότητά μας».

Παράλληλα, ανταλλάχθηκαν απόψεις και σκέψεις για την προεκλογική δουλειά.

«Με τη δύναμη των επιχειρημάτων και μόνο, προχωράμε και σε αυτήν την αναμέτρηση, γνωρίζοντας ότι είμαστε μέρος της κόντρας στο κύμα κι απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα για ανταλλαγή σκέψεων και προτάσεων σε κάθε σκεπτόμενη/ο πολίτη, σε κάθε δύναμη που τοποθετεί τον εαυτό της απέναντι στην κανονικότητα που επιχειρούν να μας επιβάλλουν ως μόνη λύση», αναφέρει η Δημοτική Συνεργασία σε σχετική της ανακοίνωση.

Μεγάλη εναρκτήρια προεκλογική συγκέντρωση

Την Κυριακή, 20 Ιανουαρίου (6 μ.μ.), είναι προγραμματισμένη η εναρκτήρια συγκέντρωση του προεκλογικού αγώνα, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης».

Στο κάλεσμα, η ΔΣΕΑ σημειώνει:

«Σε μια περίοδο όπου τα πράγματα συνολικά είναι πολύ δύσκολα για τη μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας, όπου τα τοπικά προβλήματα συνδέονται όλο και στενότερα με τα γενικά, η πορεία προς τις δημοτικές εκλογές, μπορεί να είναι μια ευκαιρία για να συζητηθούν οι ανάγκες και τα κριτήρια για την επιλογή των εκπροσώπων μας και να βγουν στο προσκήνιο όσο το δυνατόν περισσότεροι νέοι άνθρωποι.

Χρειαζόμαστε δημοτική αρχή και δημοτικό συμβούλιο, που δεν θα αντιμετωπίζει τους πολίτες ως ψηφοφόρους που χειραγωγούνται για να χειροκροτούν ό,τι τους προσφέρει η εξουσία.

Που θα επιδιώκει ουσιαστικό διάλογο για όλα τα προβλήματα που απασχολούν το δήμο μας, θα σέβεται την διαφορετική άποψη, θα δίνει χώρο στους πολίτες για να μπορούν να κάνουν επιλογές, αντί να φέρεται αλαζονικά, να επιτίθεται και να συκοφαντεί όποιον δεν της λέει μπράβο.

Που θα αγωνίζεται μαζί τους απέναντι στις αντιλαϊκές πολιτικές που υπηρετούν τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου».

sinergasia.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου